Лайпциг фаворит според Winbet и в реванша с Рейнджърс

Стефан Ралчев
Двата тима определят единия финалист в Лига Европа

Рейнджърс приема Лайпциг в полуфинал-реванш в турнира Лига Европа тази вечер от 22:00 часа българско време. В първия двубой немският тим стигна до минимална победа с 1:0, което вероятно означава, че тази вечер ще станем свидетели на интригуващ двубой в Глазгоу.

Рзаглеждайки нашето Winbet Ревю, може да получите подробна и детайлна информация за букмейкъра, който определя Лайпциг за фаворит и в реванша. Според Уинбет ставката за 2-ка се котира на 2.11, равенството е оценено на 3.45, докато победа за Рейнджърс може да заложите на 3.50.

Интересното е, че Лайпциг е считан за категоричен фаворит да се класира за финала, което е оценено с 1.18. Ставката за Рейнджърс да излезе краен победител от двойката въпреки загубата в първата среща е 4.50.

Лайпциг е отбелязал гол във всички 5 двубоя в Лига Европа през сезона, като освен това спечели и двете си последни гостувания – 2:0 над Аталанта и 3:1 над Реал Сосиедад.

В последните си 6 мача във всички турнири Рейнджърс спечели 4, в един завърши наравно и загуби само 1. Отборът отбеляза първи в три от шестте двубоя.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P