Кун Агуеро през сълзи: Спирам с футбола! Здравето е най-важно [ВИДЕО]

Стефан Ралчев
Опитах да разбера дали има някаква надежда да продължа да играя, но тя не беше голяма…

Нападателят на Барселона Серхио Агуеро официално обяви края на своята професионална футболна кариера. Това стана месец и половина след аритмията, поради която преждемвременно напусна терена в двубоя срещу Алавес. Аржентинецът обяви своето решение на специална пресконференция в ложата на „Камп Ноу“, като до него беше клубният президент Жоан Лапорта. През цялото време 33-годишният играч беше просълзен и видимо разчувстван, като му беше много трудно да говори за оттеглянето си.

Четете прогнози футбол в сайта Букмейкър Рейтинги

„Тази пресконференция е, за да ви съобщя, че реших да сложа край на професионалната си кариера като футболист. Това е много тежко решение, но също така се радвам, че го взех. Направих този избор заради здравето ми, което е на първо място. Вече знаете, че това се дължи на случилото се преди месец и половина. Бях в добрите ръце на лекарите, които ми препоръчаха най-доброто решение за мен: да престана да играя. Взех това решение преди десетина дни. Бих искал да ви кажа, че направих всичко възможно, за да разбера дали има някаква надежда, но тя не беше голяма“, беше встъпителната реч на Агуеро.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P