до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Кръстаич вика халф на Левски в националния отбор

Стефан Ралчев
Андриан Краев ще играе за представителния ни тим

Краев

Андриан Краев ще получи първа повиквателна за националния отбор на България при следващия лагер-сбор на селекционера Младен Кръстаич. Персоналният началник на сърбина в БФС Георги Иванов–Гонзо е обърнал внимание на специалиста за силната игра на халфа на Левски през последните два месеца.

прогнози за футболни мачове може да четете в БР

Краев се утвърди като основна фигура при сините и вдигна представянето си до ниво, което подхожда за място в националния отбор на България. Най-силният ни футболист на този пост Ивайло Чочев странно за всички запалянковци не влиза в сметките на Кръстаич, за което треньорът непрекъснато е обект на подигравки от спонсора на тима от Бистрица Цветомир Найденов.

Партньорът на Краев в халфовата линия на Левски Филип Кръстев редовно е викан в националния отбор, а интересното е, че двамата може и да не носят екипа на сините от следващия сезон (виж стр. 9). На „Герена“ се надяват, след като високият полузащитник облече екипа на България, да вдигне цената си. Така собственикът Наско Сираков може да иска този път да привлече внимание на Ференцварош на ниво 1 милион евро. Унгарците стартираха от 650 хиляди, после вдигнаха на 750 хиляди, но се намръщиха на седемцифрената сума от европейската валута.

Младен Кръстаич трябва да събере националния отбор през средата на юни за квалификациите с Литва като гост и със Сърбия на 20 юни в Разград.

Твърде вероятно е този път повиквателна в средата на май да не получи Марин Петков. Той от известно време е твърда резерва при сините и Кръстаич няма как да се съобрази с тази тенденция. Друг национал от сините Илиян Стефанов от известно време има здравословни проблеми и едва ли ще бъде повикан.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P