до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Кръстаич: Унгария е сложен съперник, но ние имаме план Б

Стефан Ралчев
Надявам се, че ще успеем да си поправим грешките

Селекционерът на България Младен Кръстаич говори пред медиите в Унгария преди утрешната европейска квалификация на „Арена Пушкаш“. Срещата е в понеделник от 21:00 часа българско време.

Четете в Букмейкър Рейтинги нашите футболни прогнози

„Имахме много тежък мач срещу Черна гора, в който играчите се измориха много. Имахме само два дни за почивка. Психологически се надявам да се справим с предстоящия двубой, защото имаме план за него. Отборът на Черна гора заслужаваше да победи в миналия мач. Унгария е сложен съперник. Надявам се, че ще успеем да си поправим грешките, които допуснахме в миналия двубой. Отборът ни е съставен от много млади играчи и за всеки един от тях тези двубои са голяма мотивация“, заяви Кръстаич.

„Не сме в много добра ситуация след загубата от Черна гора. Петко Христов получи удар. Ние обаче имаме голям брой млади и амбициозни играчи, които искат да се доказват и да играят за българския национален отбор. Имам План Б, дали печелиш или губиш, винаги трябва да имаш резервен план“, коментира националният селекционер.

„Очаквам Унгария да има сериозна подкрепа от своите фенове по време на двубоя. Отборът има много добри и качествени футболисти, които са готови да накажат всяка твоя грешка. Ние трябва да покажем добра реакция срещу това, което ни показва съперника“, завърши треньорът.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P