Красавица стана милионерка след голяма печалба, но се оплаква от… безделие

«Букмейкър Рейтинги»
Всеки тайно се надява един ден да се събуди и да е поредният милионер. Със сигурност на всеки му се е случвало дори да разпредели мислено парите от печалбата до края на дните си. Оказа се обаче, че проблемите, ако си милионер, никак не са малко…

За такива проблеми алармира 23-годишната хубавица от Единбург Джейн Парк. Преди 6 години тя спечели голяма сума от лотарията.

Тогава тя е на 17 години, купува лотариен билет и печели джакпота в размер на 1.3 милиона паунда. Първоначално шотландката е изключително благодарна на късмета си – Инстаграм профилът й е бил пълен със снимки от екзотични пътувания, скъпи магазини, ресторанти и партита.

И вие може да сте на нейно място, отворете вашата нова сметка

Изведнъж обаче Джейн започва да се оплаква от… безделие и скука. Шотландката казва, че вече е уморена от безделния живот, който има в последните 6 години, след като е станала милионерка.

„Аз и приятелката ми се уморихме да не правим нищо по цял ден. Опитайте се да си ни представите зад бара в някой пъб или пекарна за кроасани“, пише Кларк, намеквайки, че твърде вероятно няма да започне никаква работа, а ще се възползва от крупната печалба, която й е поднесла съдбата.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P