Козмин Моци представи официално Неделев в Лудогорец

Стефан Ралчев
Знам какво значи Ботев Пловдив за Тошко и мога да кажа само, че съм горд, че той в този момент е тук, коментира директорът

Техническият директор на Лудогорец представи Тодор Неделев като нов играч на „орлите“.

Четете нашите прогнози футбол

„Благодаря на Тошко, че реши да подпише с Лудогорец. За съжаление той не хвана мачове в Европа с Лудогорец, но се надявам, че след тежкия цикъл с мачове през всеки 3 дни, е време за нова битка, в която да станем шампиони. Сигурен съм, че с подкрепата на Тошко и на нашите фенове, на 7 юни, когато свършваме първенството, с помощта на феновете и футболистите Лудогорец ще е шампион и ще играе срещу евротурнирите“, каза Моци.

„Още когато бях футболист, ако можеш, бих го взел да играе при мен. Всичко около този трансфер бе доста тежко. Знам какво значи Ботев Пловдив за Тошко и мога да кажа само, че съм горд, че той в този момент е тук“, допълни той.

Бившият защитник заяви, че не може да отговори дали Анти Шимунджа ще използва за мача в неделя. „Имаме доста проблеми с контузени и мисля, че той има огромен шанс да покаже класата си още в неделя и да помогне да спечелим трите точки“, допълни Козмин Моци.

„Напрежение в отбора няма. Момчетата се подготвят добре. Аз казах, че ще ни чака тежка битка до края на първенството. Всяка година има такава битка и се надявам и тази година ние да успеем и да вдигнем купата“, допълни той.

На въпрос дали преговорите с Ботев или тези с Тодор Неделев са били по тежки Моци отговори: „С Ботев бе по-лесно, отколкото с Тошко. Аз цена не мога да ви кажа. Взехме добър футболист не за някаква огромна сума.. той има много качества, така че ако му кажа само едно, няма да е коректно към него. По-добре да оставя той да говори или треньорите. Още когато направихме трансфера казах, че той е един от най-добрите футболисти, срещу които аз съм играл“, заяви Моци.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P