Колеблив уикенд за отбора на Букмейкър Рейтинги, изпратихме приличен септември

Стефан Ралчев
Отново е понеделник и отново е време за нашата равносметка на прогнозите за изминалия уикенд. И този път имаше много мачове от всички първенства по света, както и други спортни събития. Приключи световното първенство по волейбол, имаше тенис, баскетбол и какво ли още не.

book-team

През изминалите два почивни дни отборът на Букмейкър Рейтинги даде общо 23 прогнози. От тях нашата рекапитулация е 10 верни и 13 грешни прогнози. Така че този път за разлика от предишния уикенд леко свалихме успеваемостта, но се надяваме да се реваншираме още от утре, когато се подновяват битките в групите на Шампионската лига.

Каква е равносметката за нашия отбор? Отново за втори пореден уикенд №1 е нашият експерт Калоян Христов. Той е направил 6 прогнози, от които има 4 верни и 2 грешни предложения. Двете прогнози, които избягаха на Калоян, бяха на дербито ЦСКА и Левски, като той очакваше и двата отбора да се разпишат. Не така обаче мислеха нападателите в червено, които изиграха трагичен мач и така и не намериха път към вратата на Полачек.

Стефан Ралчев е на второ място с 50% успеваемост. Той има 8 прогнози – по 4 верни и грешни. До неделя вечерта Стефан вървеше 100% и имаше 5 от 5 верни прогнози, но финалът на световното първенство по волейбол развали статистиката му. И двете прогнози, които той направи, се оказаха неправилни. Иначе Стефан успя да познае, че в дербито ЦСКА – Левски ще има под 2,5 гола – нещо, което не се вярваше на мнозина заради силните атаки и на двата тима.

Труден уикенд имаше Георги Драгоев. Нашият специалист по английски футбол направи 3 прогнози, като и трите се оказаха неправилни. Но пък е редно да отбележим, че Драгоев е търсач на силни усещания, ако можем да го наречем така. Той винаги търси високите коефициенти и изненадите, а не сравнително ниските ставки от порядъка на 1,50 – 1,60, които лесно биха му донесли положителна статистика в края на уикенда.

Борис Касабов и този път бе колеблив – 6 прогнози, от които 2 верни и 4 неуспешни. Борето видя резон и логика и ви посъветва да търсите победа на Интер над Каляри с хендикап -1,5, което се оказа точно попадение. Но пък един от любимите му отбори – Байерн Мюнхен, отново го подведе. Едва ли някой, а дори и Касабов, е очаквал, че баварците ще се сринат срещу Херта Берлин. Така и прогнозите на нашия доайен в екипа се оказа провал… както и играта и резултата на Байерн в Берлин.

Краят на уикенда съвпадна и с края на месец септември. Отборът на Букмейкър Рейтинги изпрати приличен месец, в който имахме и сериозни попадения, имахме и спадове. В началото на месеца имаше дълга пауза заради националните отбори, по време на която логично успеваемостта ни намаля. След това европейските мачове се завърнаха и тогава дойде ред на Калоян Христов. Именно негово постижение е редно да бъде отбелязано – 14 поредни верни прогнози. В периода на три дни – 23-26 септември Калоян тотално отчая абсолютно всички с безпогрешните си прогнози. Това компенсира по-слабото му начало на месеца и така в крайна сметка нашият мотор в средата на терена завърши с положителна статистика (58% верни и 40% грешни прогнози – 2 процента са отменени).

Стефан Ралчев завърши на косъм от поделен баланс във верните и грешни прогнози. Признаваме, че волейболът му донесе доста разочарования през септември и именно прогнозите в този спорт нарушиха статистиката му. Стефан се опита да покрие по-важни баскетболни мачове, които не бяха трудност за него, както и тенис двубои. 8 и 9 септември се оказаха силните за нашия централен нападател в екипа, като 6 поредни верни прогнози с доста високи коефициенти – четири от тях над 2.00.

Георги Драгоев изпрати септември с баланс 50-50. Той направи 10 залога – по 5 точни и неточни. Драгоев обаче си остава истински специалист в Англия и целта му е да ви води там, където никой друг не ви съветва…

Борис Касабов направи 24 залога през септември и изпрати сравнително колеблив месец за качествата и точността, която притежава. Като истински лидер на екипа Касабов е с един от най-високите спечелени коефициенти – 3.20 (в мача Хетафе – Атлетико Мадрид на 22 септември). Но и Борето, както Драгоев, винаги опитва нещо интересно и нетрадиционно.

Равносметката на Букмейкър Рейтинги през септември е направени над 200 залога. Като процент в успеваемостта имаме почти 49% успешни и малко над 50% (50.75%) неуспешни прогнози. Тоест, имаме сравнително равен баланс от успешни и неуспешни прогнози. 

С треньорите и ръководството на отбора вече направихме задълбочени анализи, стягаме редиците и атакуваме по-успешен месец октомври.

Ако искате успех в залозите, не се колебайте – последвайте всеки от нашия отбор в сайта на Букмейкър Рейтинги.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация