Кокорин и Мамаев не са сами: Арда Туран преби известен турски певец

Стефан Ралчев
Руските футболни звезди Александър Кокорин и Павел Мамаев не са единствените, които налетяха на бой и сега чакат присъдата си. А тя може да бъде жестока – от това да не играят повече никога футбол, до това дори да лежат в затвора. Техният колега – бившата звезда на Атлетико Мадрид и Барселона, Арда Туран също се замеси в огромен скандал.

След като беше наказан с 16 мача извън терените за бутане на съдия по време на мач, сега звездата отново се прояви. Вместо да поддържа форма с резервите на Истанбул Башакшехир, Туран прекарва времето си в нощните клубове, където посегна на известния певец Беркай Сахин.

Арда Туран се напил и тръгнал да сваля жената на певеца – Юзлем. Футболната звезда без свян казал на дамата, че веднага би си легнал с нея, ако не бил женен. В това време се появил съпругът й, който го помолил да не продължава със свалките, но последвал удар с юмрук в лицето му от страна на Арда Туран.

Изпълнителят е бил откаран в болница със счупен нос и подложен на операция, а на следващия ден Арда Туран го посетил, за да му се извини, обяснявайки му, че не е разбрал, че това е жената му.

Припомняме, че Арда Туран се ожени в началото на годината, а кум на сватбата му беше не друг, а турският президент Реджеп Ердоган.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация