до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Кой ще води Левски в дербито с ЦСКА?!

Стефан Ралчев
Тодор Симов, Димитър Телкийски и Божидар Митрев най-вероятно остават временно на Герена

Кой ще води Левски срещу ЦСКА? Това е горещият въпрос за ръководството на сините, след като Станимир Стоилов хвърли оставка и обяви, че напуска веднага след съботната победа с 1:0 над Локо София.

Palmsbet бонус код ви дава възможност за допълнителни бонуси и промоции

Мъри си тръгна несъгласен с начина на управление на клуба. Той със сигурност ще бъде последван от Цанко Цветанов, който бе редом до него във всички отбори. Багажа от „Герена“ си събира и кондиционният специалист Михайло Шейкероски.

Желанието на Стоилов бе те да останат в клуба, ако бъдат поканени, но това няма да се случи. Дербито с ЦСКА чука на вратата. Сблъсъкът с червените е в ден след Великден – в понеделник, 17 април, от 17:30 часа на националния стадион. Затова и най-вероятно за този двубой ще останат трима от аситентите на Мъри – Тодор Симов, Димитър Телкийски и Божидар Митрев, който отговаря за подготовката на вратарите. Първите двама работеха в школата на клуба и преди идването на Стоилов през септември 2021 година.

Тримата млади наставници обаче не са дългосрочно решение. Шефовете вече са се насочили към чуждестранния пазар и вече отсяват кандидати за поста. Мажоритарният собственик Наско Сираков има контакти на пазара на бивша Югославия. При последния си престой на „Герена“ като спортен директор той доведе сърбина Славиша Йоканович. А първият му чуждестранен специалист, но вече като собственик, бе Славиша Стоянович – сърбин със словенски паспорт.

Няма да е изненада обаче ако от „Герена“ погледнат и към Испания. Генералният спонсор на клуба, който е рекламодател и на Ла Лига, има необходимите връзки. Очаква се още днес или утре, сините да имат изявен фаворит за поста. Те обаче са се насочили към чужд специалист, защото българин на този етап трудно би се справил с взривоопасната обстановка на „Георги Аспарухов“. Вариант бе и треньорът на Локо Сф Станислав Генчев, но той остава в „Надежда“ поне до края на сезона.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P