Кой ще е владетелят на Вастерос в „Игра на тронове“?! Winbet дава възможност за печалби

«Букмейкър Рейтинги»
Светът е в трепетно очакване на последния сезон на хитовия сериал “Игра на тронове”. Премиерата на последния осми сезон е на 14 април, като този път ще има нови шест епизода.

Продуцентите и сценаристи Дейвид Бениоф и Даниъл Брет Уайс – отговорни романите на Джордж Р. Р. Мартин да се появят и на телевизионния екран, посочиха, че още преди пет години са знаели по какъв начин ще завърши сериала.

Букмейкърите обаче оценяват по различен начин какво ще се случи в края на последния сезон и дават възможност на най-големите фенове на сагата да опитат късмета си. Или пък да прогнозират професионално как според тях ще се развие сценарият.

Букмейкърът Winbet предлага пазар “Кой ще бъде владетел на Вестерос в края на осмия сезон“. С най-големи шансове и съответно с най-малък коефициент е Бран Старк – неговият шанс е оценен с 1.80. Тоест, при заложени 10 лева, печелите 18, при залог от 100 лева, печалбата е в размер на 180 лева.

Следва Джон Сноу с далеч по-високата ставка от 4.50. Всички фенове и почитатели на залозите или просто киномани, имат огромна възможност от варианти да изберат кой от героите ще оцелее в края на сезона. Естествено, с най-големи шансове е Аря Старк с минималния коефициент от 1.20 отново според Winbet. Тоест, казано на по-достъпен език – при залог от 1 лев, печалбата е само 20 стотинки. При залог от 10 лева, печалбата е 2 лева, тоест общо 12 лева.

Има коефициент и кой ще убие съзаклятничката Церсей Ланистър. С най-нисък коефициент – 1.75, е Джайм Ланистър. С 2.25 е оценен шансът това да стори Аря Старк.

Много любопитни са коефициентите за това – кой ще умре първи в последния осми сезон на хитовата поредица. И доста високи. С 2.50 е оценен шансът това да се случи първо на Еурон Грейджой.

Сезонът започва на 14 април и ще приключи на 19 май. В края на миналия сезон белите бродници унищожиха вала и ще се изправят в епичен сблъсък срещу обединените армии на Старк, Ланистър и другите родове.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P