Кой е фаворит на Копа Америка? Коефициентите на родните букмейкъри

«Букмейкър Рейтинги»
46-ото издание на Копа Америка се провежда в Бразилия между 14 юни и 7 юли. Любопитното е, че КОНМЕБОЛ покани два отбора от други конфедерации да участват в надпреварата. Това е Катар, който е домакин на световното първенство през 2022 година, както и Япония. Катарците дебютират на Копа Америка, докато Япония ще играе за втори път след 1999 година. В тазгодишната Копа Америка участват 12 отбори, първоначално разделени в три групи от по четири тима.

Българските букмейкъри определиха коефициенти за победител в Копа Америка тази година, както и за голмайстор. Според Ефбет Бразилия е фаворит със ставка 2.05 въпреки отсъствието на контузилия се Неймар, на второ място е Аржентина с 4.30, Уругвай е трети със 7.50.

Winbet също смята селесао за фаворит и дава коефициент 2.10, Аржентина е с 4.40, Уругвай е със 7.60. Според букмейкъра Лионел Меси е фаворит №1 за голмайсторския приз с коефициент 4.00, следва Габриел Жезус със 7.20.

Интересното е, че букмейкърът дава възможност и за залог за победител във всяка една от трите групи, но и не само това – има още десетки различни варианти. Като например – всяка страна да стигне до финала, да играе полуфинал, както и за брой точки от всеки участник в групите.

Британският Bet365 също съвсем логично смята Бразилия за фаворит. И там следват Аржентина и Уругвай.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация