Кои са най-добрите букмейкъри в Русия?

Мартин Георгиев
Онлайн хазартната индустрия придобива все по-голяма популярност с всеки изминал ден. Именно затова, все повече букмейкъри се появяват на световния пазар.

Днес обаче, ще се фокусираме върху Русия и широкия списък от компании, предлагащи изгодни и надеждни условия за игра, според авторитетния сайт vseprosport.ru

1.1хСтавка

1хСтавка е онлайн букмейкър, който заема първо място с оценка 10/10. Той предлага едни от най-високите коефициенти на руския пазар, най-голямо разнообразие от спортни събития, както и всички възможности за онлайн залози на живо. Освен това, 1хСтавка предлага страхотен начален бонус за новите играчи, който може да стигне до 25 000 рубли, както и доста добри промоции за лоялните такива.

Поддръжката, която уебсайта предоставя на своите посетители е на изключително високо ниво. Клиентите могат да се свържат с агент 24 часа в денонощието, като ще получат много добър отговор от професионалист и проблемът им ще бъде разрешен. 1хСтавка предлага страхотно разнообразие от методи за теглене и депозиране на пари, а всички заявки се обработват моментално.

2. Fonbet

Fonbet e онлайн платформа на един от най-известните букмейкъри в Русия – Фонбет. Този уебсайт е напълно легален и отговаря на всички изисквания за функциониране на територията на държавата. Оценен е 10/10, като основните му предимства са страхотен начален бонус, който достига до 20 000 рубли, разнообразие от методи за плащане и теглене, както и наличие на много различни спортове, телевизионни предавания и събития на живо.

Fonbet предлага много добри коефициенти на своите клиенти, както и постоянна поддръжка. В случай на възникнал проблем, потребителите могат да се свържат с агент 24/7, като ще получат професионално отношение и решение на възникналата ситуация. Няма такси за теглене и депозиране и процесите се случват много бързо.

3. МарфонБет

МарфонБет е един от най-популярните руски букмейкъри, който притежава всички нужни лицензи, за да функционира напълно легално на територията на Русия. Този букмейкър също има максимална оценка – 10/10, тъй като предлага страхотни условия за залагане на своите посетители. МарфонБет предлага много лесна регистрация, огромно разнообразие от спортове за залагане, както и наистина голям избор от събития на живо.

Допълнително, МарфонБет предлага предавания на живо, залагане на електрони спортове и много добри бонуси, както за нови играчи, така и за лоялни такива. Поддръжката на този букмейкъри е налична 24/7, което означава, че всеки играч може да се свърже с агент по всяко време на денонощието. Освен това, различни методи за плащане могат да се използват, като всички заявки биват обработени веднага.

4.Winline

Winline е друг популярен букмейкър, с максимална оценка – 10/10. Въпреки, че тази компания е една от най-младите на руския пазар, тя е и една от най-бързо развиващите се такива. За малкото време от което функционира, Winline е грабнал сърцето на хиляди хазартни любители. В интерес на истината, този букмейкър има най-широка линия и конкурентни коефициенти, както и отличен дизайн и функционалност на уебсайта.

Регистрацията е много лесна, бонусите за начални играчи, както и за лоялни такива са много високи. Winline предлага страхотно разнообразие от спортни залози, от предавания на живо и много други опции. Поддръжката е налична 24/7, букмейкърът притежава всички нужни лицензи и предлага много бързо и лесно плащане и депозиране.

5.МелБет

МелБет е сравнително нов букмейкър, който бързо набира популярност в Русия и се движи към върха на класацията. Оценката му е 9/10, като предлага наистина голямо разнообразие от хазартни игри, от спортни залози и предавания на живо. Предлага много добри коефициенти, както и страхотна поддръжка. Методите за плащане са доста, а коефициентите са много привлекателни.

6.Лига Ставок

Лига Ставок е друг популярен букмейкър с висока оценка – 9/10. Той предлага добро разнообразие от методи за плащане, много високи коефициенти и страхотен начален бонус. Потребителите могат да се възползват и от редица промоции в бъдеще, както и от много високи лимити на теглене и депозиране. Друго, което прави Лига Ставок привлекателен букмейкър е мобилното приложение, което прави залагането по-лесно от всякога.

7.BetBoom

BetBoom е доста добър букмейкър, който е оценен с 8/10. Предлага наистина голямо разнообразие от спортни залози, както и от такива на живо. Поддръжката е на много високо ниво, като всички клиенти, възползвали се от нея, са останали много доволни. Има добри бонуси за нови играчи, както и такива за лоялни играчи.

8.OlimpBet

OlimpBet e известен букмейкър, чиято оценка е 8/10. Той предлага високи коефициенти, но не толкова високи, колкото неговите конкуренти, за които споменахме преди това. Бонусът за нови играчи е сравнително добър, а за лоялните такива има редица промоции. Регистрацията е много лесна и не отнема повече от няколко минути. OlimpBet разполага с приложения за Ios и Android.

9.Pari

Пари е руски букмейкър, оценен с 8/10. Той предлага високи коефициенти, бързи депозити и тегления, както и мобилни приложения за всички устройства. Освен това, Пари предлага висок бонус за нови играчи, както и много редовни промоции за редовните такива. Има голямо разнообразие от спортове и залози на живо.

10.Leon

Леон е друг популярен руски букмейкър, който е оценен с 7/10. Той предлага добри коефициенти, както и разнообразие от методи за плащане. За съжаление, не се слави с толкова голяма скорост за изплащане. Леон предоставя разнообразие от спортни залози, но не предлага излъчване на живо. Може да се възползвате от мобилни приложения за Андроид и iOS.

11.Zenit

Зенит е букмейкър, оценен с 6/10. Той функционира напълно легално в Русия, но не предлага много високи коефициенти. За сметка на това, предоставя на своите клиенти разнообразие от методи за плащане и заявките се обработват много бързо. Разнообразие от спортове е налично, но за съжаление, няма излъчване на живо. Всички нови играчи могат да се възползват от добър бонус, а редовните такива от редица промоции.

12.Бетсити

Бетисити е букмейкър, оценен с 5/10. Той предлага добър бонус за нови играчи, както и добра клиентска поддръжка. Има налични мобилни приложения, но няма голямо разнообразие от методи за плащане. Въпреки, че повечето заявки се обработват веднага, понякога може да отнеме малко повече време за парите ви да пристигнат в акаунта.

13.TennisiBet

Този букмейкър е оценен с 5/10, предлага добро разнообразие от спортни залози, но не предлага излъчване на живо. Коефициентите са на средно ниво, както и скоростта на изплащане на депозити и тегления. Клиентите му могат да използват мобилни приложения за по-бързо и лесно залагане.

14.СпортБет

СпортБет е букмейкър, който набира все по-голяма популярност. За съжаление, оценката му е ниска – 4/10, тъй като коефициентите, които предлага не са много добри. Няма излъчване на живо, а изборът от спортни залози е среден. За сметка на това предлага добри бонуси, приложения за всички потребители, както и добро клиентско обслужване.

15.БалтБет

БалтБет е ниско оценен букмейкър, с 4/10, тъй като не предлага добри коефициенти, лимитите не са високи, а скоростта на изплащане при депозиране и теглене е бавна. Не излъчва събития на живо, но пък предлага добро разнообразие от такива. Също така, предлага достъп до мобилни приложения.

Както сами видяхте, в Русия има доста букмейкъри, които се стремят към популярност и набиране на все повече клиенти. Разбира се, едни са по-добри от други, но класацията всекидневно се изменя, затова следете новините, за да знаете кой букмейкър е най-добрия избор в момента.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P