Когато Емил Велев е категоричен: Твърда победа за Левски [КОЕФИЦИЕНТИ]

Стефан Ралчев
Емил Велев е част от звездния екип от експерти на Букмейкър Рейтинги.

Левски победи Локомотив Пловдив с минималното 1:0 на 2 декември (сряда). Това бе първи мач на сините след пауза от един месец. За последно Левски игра срещу Лудогорец и загуби д 0:1 на 1 ноември. След това имаше пауза за националните отбори, а няколко мача на сините бяха отложени заради положителни проби за Коронавирус.

През седмицата обаче в дебюта на Славиша Стоянович домакините спечелиха на Герена и то срещу един от претендентите за челни места – Локомотив Пловдив.

Звездното попълнение в екипа на Букмейкър Рейтинги Емил Велев „закова“ единицата в своята видео прогноза. Той каза, че мачът за него е „твърда“ единица, което бе изненадващо с оглед и на дългата пауза в Левски без двубои, и заради наличния потенциал в съблекалнята. Коефициентът по време на неговата прогноза бе 3.10 в Palms Bet.

В деня на двубоя ставките белязаха изключителна промяна – единицата за Левски бе 3.40 в Бет365, Betwinner дори даде 3.74 за домакински успех на сините. Ставката в букмейкърския сайт Winbet бе безпощадно висока – 3.90 за „единица“.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P