Когато екипът на Букмейкър Рейтинги ви помага…

Стефан Ралчев
Измина първият футболен уикенд след дългата пауза с мачове за национални отбори. Играха се срещи във всички първенства, но естествено, погледите ни бяха насочени към интересни дербита по цял свят. В изпълнения с много качествени мачове уикенд екипът на „Букмейкър Рейтинги“ се справи със завиден успех…

book

Започваме с безспорно един от най-големите удари за нашия екип в почивните дни. Един от най-добрите ни експерти Калоян Христов „напипа“ хубавите коефициенти в мача Ювентус – Сасуоло. За мнозина вероятно е било очаквано Роналдо да открие головата си сметка, но Калоян заложи сигурно на това и ви поднесе подарък – коефициент 3,20! Освен това той бе безапелационен и във второто си предложение относно Юве – Сасуоло, домакините да водят в даден момент с 2:0.

Е, какво повече да кажем освен шапки долу пред Калоян! Освен че той е нашият безспорен мотор и познавач в детайли. Разкриваме и една малка тайна от екипа ни – на колегата хич не му се понрави паузата с липса на клубен футбол, което се отрази и на успеваемостта му. Само че в рамките на няколко дни той показа нагледно как се излиза от миникризата.

Струва си да се отбележи и двете му точни прогнози в двубоя Борусия Мьонхенгладбах – Шалке 04 (позна брой ъглови удари и двата отбора да отбележат гол). Тотнъм – Ливърпул също не бе проблем за Калоян – отново успех на две прогнози (Тотнъм да отбележи гол и да изпълни повече от 5 корнера, както и двата отбора да се разпишат).

Светът и залаганията обаче не са само бели пухкави облаци и дебели банкови сметки. Има и тежки моменти особено когато предвиждаш един от любимите си отбори. Калоян едва ли е вярвал, че Левски ще загуби от Локомотив Пловдив (0:1) и двете му прогнози на „Лаута“ отидоха в кошчето…

Най-големият специалист по английски футбол – Георги Драгоев, показа нагледно как се прави този уикенд. От 5 прогнози Жоро бе безупречен в 4. Особени похвали Драгоев заслужава за попадението Лукаку да отбележи гол при гостуването на Манчестър Юнайтед на Уотфорд. Коефициент от 2,55 е доста добър, ако сте се доверили на нашия експерт.

Стигаме и до нашия доайен Борис Касабов. Той не си играе със средни или ниски коефициенти, а се цели винаги високо. Така беше и с коефициент 2,87 на мача Борусия Дортмунд – Айнтрахт Франкфурт (победа за домакина и общо над 3,5 гола в мача). Но нужен ли е коментар относно прогнозата му, че Лоренцо Инсиние ще отбележи гол за Наполи срещу Фиорентина. Коефициент 2,30 и изстрел право в десетката. Браво, Касабов, това се казва попадение…

Е, и Борето като останалите, има своите пристрастия, които са ясни за феновете. Един от любимите му отбори – Реал Мадрид, стъпи накриво срещу Атлетик Билбао. И така двете прогнози на Касабов излязоха от дузпа директно в… тъч. Нито Реал спечели, нито имаше  над 2,5 гола в двубоя, както прогнозира опитният ни колега.

Стефан Ралчев нямаше проблем с двубоя Славия – Ботев Пловдив (0:0). И двете му прогнози се оказаха изключително точни. Той предвиди, че двубоят е 1Х и под 3,5 гола, както и че гостите няма да спечелят полувреме. Нашият колега позна и първият отбор, който ще отбележи гол в срещата ЦСКА – Черно море (победа за ЦСКА с 3:1). Коефициент 1,75 бе доста приличен, а той излезе още в 14-ата секунда, тъй като „червените“ се разписаха тогава срещу гостите си от Варна.

Стефан се опита да плува в свои води – баскетбола. Нашите национали обаче се оказаха с 2 точки по-силни, отколкото той прогнозира. Срещу Русия той заложи, че българите ще отбележат под 71,5 точки, а Везенков и компания вкараха 73… Малшанс в последния момент, но със сигурност ще има поправителен!

Крайната равносметка за дните петък, събота и неделя от нашия екип е 34 прогнози, от които 20 успешни и 14 неуспешни. Това прави почти 60% успеваемост. В това число познат волейболен мач на националния ни отбор срещу Пуерто Рико, както и двубоите от родната Първа лига и по международните терени. Най-високият коефициент е на Калоян Христов – 3,20 за головете на Роналдо.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P