Когато един мач ти бяга: Интер скъса доста фишове този уикенд

Стефан Ралчев
Няколко интересни фиша за доста високи печалби

Продължаваме нашата традиция да ви показваме вашите фишове – независимо дали става въпрос за хубави печалби, загуби или пък интересни хрумвания от ваша стрна.

Този път сме събрали няколко фиша, които са на косъм от печалби, но в крайна сметка са губещи. Два от тях са от този уикенд и загубата се дължи на Интер. Нерадзурите се издъниха при гостуването си на Торино и май скъсаха доста фишове :(((

В първия фиш играчът се разминава с печалба на стойност 728 лева, тъй като на практика хваща абсолютно всички мачове без този на Интер. При втория в Bet365 България случай потенциалната печалба е малко над 200 лева, но Интер отново провалят фиша.

Показваме ви и един фиш, който е доста добър, но само един картон оставя заложилият от печалба в размер на 1708 лева само с 5 лева залог. Имаме Създай залог с коефициент 17.00, като е познат картон на Тайрън Мингс в двубоя Лийдс – Астън Вила. Но вторият картон бяга. Иначе останалите събития от фиша са безупречни, но въпросният картон лишава играча от печалба.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P