Коефициент 41.00 Монако да изпадне във Франция заради историческо съвпадение

Стефан Ралчев
Ако някой ми бе казал, че след 7 кръга във френската Лига 1 Монако ще е сред изпадащите с тези футболисти, щях откровено да му кажа, че не разбира от футбол… или е луд. Да, но точно това се случва, „монегаските“ са на трето място, но отдолу нагоре в таблицата и с 6 точки са в зоната на изпадащите…

Слабото представяне на тима воден от Леонардо Жардим даде повод за букмейкърите да предложат различни интересни коефициенти. Един от тях, колкото и странно да звучи, е дали Монако ще изпадне. Bet365 дава коефициент 41.00 за Монако да изпадне от Лига 1 в края на сезона.

Може да ви звучи стряскащо, но има нещо, което си заслужава да знаете. Монако изравни негативен рекорд от последните години – шест поредни мача без победа. Точно такъв отборът записа през ноември-декември 2010 година и в края на сезона… изпадна!

Разбира се, едва ли ще се стигне до изпадане, но пък знае ли човек? Букмейкърът обаче предлага не лош коефициент Монако да се възроди и в края на сезона да бъде в Топ 3. Ставката за този пазар е 8.50.

Ако сте върли фенове на Монако и вярвате в чудото, заложете да станат шампиони. Това би граничило с чудо на фона на хегемонията на ПСЖ, но ако наистина ви се рискува, направете го. Коефициентът в момента Монако да стане шампион на Франция е ни по-малък, ни по-голям от… 151.00!

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на материала (12:17/27.09.2018)

Още промоции и новини на страницата на букмейкъра

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P