Кобрата пак ще се бие срещу ММА боец

Стефан Ралчев
Пулев има организиран мач през февруари догодина

Ясен е следващият съперник на Кубрат Пулев. Най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев отново ще излезе на ринга на Triad Combat в САЩ.

Съперник на Кобрата ще е бившият шампион на UFC в тежка категория Жуниор Дос Сантос, съобщи популярното светско американско издание TMZ.

Футболни прогнози за днес четете в БР

Пулев записа победа над Франк Мир на 28 ноември при първото издание на Triad Combat – нов боен правилник в триъгълен ринг с по-освободени боксови правила.

Бразилецът, който има победа над българина Благой Иванов – Багата в UFC, подписа контракт с промоутерската компания Triller и ще проведе следващата си битка през февруари 2022 година срещу 40-годишния българин.

37-годишният Жуниор Дос Сантос се раздели с UFC, след като наниза 4 поредни загуби, всичките с нокаут. В последния си двубой Дос Сантос загуби от представителя на Франция Сирил Ган. В октагона на UFC бразилецът има 21 победи и 9 загуби.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P