Кметът на Бистрица с тревожно писмо преди мача ЦСКА 1948 – ЦСКА

Стефан Ралчев
Моля, като отговорни длъжности лица да определите дали мачът е рисков, пише кметът на село Бистрица

Кметът на село Бистрица Самуил Попов е изпратил писмо до президента на БФС Борислав Михайлов, в което призовава длъжностите лица да определят дали мачът между ЦСКА 1948 и ЦСКА е рисков, за да бъде взето решение да бъде преместен на стадион „Васил Левски“ в София.

футболни прогнози за днес и утре може да намерите в Букмейкър Рейтинги

Казусът около мача продължава да се заплита, а вчера от футболната централа излязоха с официална позиция, че промяна няма да има. Дори стана ясно, че е била насрочена среща между двата клуба и БФС, на която единият отбор не се е явил.

Ето какво пише в писмото на кмета на Бистрица, което е изпратено до Борислав Михайлов, директора на СДВР-София, Столична община „Дирекция сигурност“ и кмета на район Панчарево.

ОТНОСНО: Предприемане на незабавни мерки за опазване на обществения ред и сигурност на територията на село Бистрица, във връзка с провеждане на футболната среща на 12.03.2023 между отборите на ЦСКА 1948 и ЦСКА София.

Уважаеми господин президент,

Цитираната по-горе футболна среща ще се проведе на стадиона в село Бистрица, който е с недостатъчен капацитет да приеме повече от 300 фенове на гостуващия отбор. Считам това за изключително рисковано за обществения ред и сигурност, в случай че многобройните желаещи да присъстват на мача фенове бъдат допуснати на стадиона.

Моля, като отговорни длъжности лица да определите дали мача е рисков и да вземете решение съгласно чл. 30 от Правилника на БФС за 2022-2023 г. , за провеждане на срещата на Националния стадион „Васил Левски“.

Малка подробност е, че в писмото грешно е цитиран члена от правилника, който регламентира тези казуси, като той е член 29, докато член 30 решава нещата свързани с отбори, на които е наложено наказание лишаване от домакинство.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P