Клуб от Втора лига благодари за гостоприемството

Стефан Ралчев
Струмска слава е на лагер в село Коларово

Представителният отбор на Струмска слава (Радомир) провежда част от зимната си подготовка на едно от най-красивите и уютни места в България.

Нашите момчета и тази година предпочетоха спокойствието, доброто обслужване и грижата на Еко хотел „Момата“ в село Коларово, съобщава официалният сайт на Струмска слава.

Комплексът се намира на десетина километра от Петрич и предлага на своите гости СПА център с вътрешен и външен басейн басейн, джакузи, сауна, парна баня, ледено ведро, зона за релакс с топла пейка и фитнес.

Страхотната локация в местността на чешма Момата предразполага към страхотна и ползотворна почивка, от каквото се нуждаят футболистите на Струмска слава след тежките тренировки и мачове преди старта на пролетния дял от Втора лига.

Ръководството и треньорският щаб начело със старши треньора Владимир Димитров изказват своите благодарности към гостоприемните домакини от Еко хотел „Момата“.

Мотото на нашите домакини е „Помнете, че при нас винаги сте добре дошли“, а ние добавяме, че в Еко хотел „Момата“ винаги се чувстваме като вкъщи…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P