до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Кирил Десподов записа рекорд в кариерата си

Стефан Ралчев
Това е най-резултатният сезон за българина до момента

Кирил Десподов бе големият герой за Лудогорец срещу Черно море. Капитанът на националния отбор вкара хеттрик във вратата на моряците и бе в главната роля за спечелването на важните точки.

Четете в Букмейкър Рейтинги футболни прогнози за днес

Това бе първи двубой за 26-годишния футболист в България, в който вкарва три гола в един мач. Той вече го е правил веднъж в своята кариера, но с екипа на австрийския Щурм Грац. На 26 октомври Десподов отбелязва хеттрик при победата с 4:0 над Санкт Пьолтен.

Това е и най-резултатният сезон на атакуващия футболист в кариерата. До момента националът е вкарал десет попадения през кампанията. Той беше близо до хеттрик при успеха с 4:0 над Ботев във Враца, когато вкара два гола.

„Щастлив съм, защото най-важна е победата, а тя бе наистина трудна и тежка. Радвам се, че успях с този хеттрик да помогна на отбора за успеха. Нямаме друг избор, има много мачове, но всеки е изключително важен. Единственото нещо, което искахме е да победим. Тази негативна серия не отиваше на нашия отбор“, заяви Кирил Десподов.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация