Кирил Десподов тръгва с Лудогорец за Рим, имал „треньорска контузия“

Стефан Ралчев
Футболистът отказал конкретна оферта от Саудитска Арабия

Кирил Десподов ще пътува с Лудогорец за Рим. Националът почти сигурно дори ще запише минути в мача с Рома утре вечер. Както е известно, напоследък нападателят често оставаше извън групата, както в последния двубой със Септември (Сф). В този с Бетис за Лига Европа обаче бе на пейката, но не влезе. Така бе и преди това при победата над ХИК Хелзинки.

Четете нашите футболни прогнози

Преди повече от седмица от клуба излязоха с позиция за състоянието на играча, като обявиха, че има възпален нерв на заден бедрен мускул. Според лекарския щаб на Лудогорец това е дошло от преумора, заради натрупаните двубои през септември и началото на октомври.

Заговори се обаче и за вътрешен проблем в резултата, на който Десподов е с „треньорска контузия“, пише Тема Спорт.

Все пак, очакванията са Кирил да попадне в групата от 23 състезатели, които ще са на пейката и е възможно да запише игрови минути. Както е известно, той, макар и за кратко, бе част от Каляри, като има 5 мача в Серия А, но не успя да пробие и се завърна в България, за да облече зеления екип, като преди това мина под наем в Щурм Грац.

„Тема Спорт“ разбра, че в края на трансферния прозорец за футболиста е дошла конкретна оферта. Тя обаче не е била приета от него. Причината е, че е била от клуб от Саудитска Арабия, а националът не е искал да ходи там. Предложението е било доста добро, но е били отхвърлено. Друга конкретна оферта за нападателя не е имало, въпреки сериозният интерес към него.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P