Капитанът на Нефтохимик: Лесни групи и лесни съперници в Шампионската лига няма!

Стефан Ралчев
Аз го знам, защото съм минал през редица мачове и мога да уверя всеки, че е така

Капитанът на ВК Нефтохимик 2010 – Иван Станев, говори пред официалния сайт на Нефтохимик 2010, след като позатихнаха емоциите от класирането на носителите на титлата ни за втората фаза от квалификациите за Шампионската лига.

„В дните от неделя се наслушах на много мнения, че със загубата от Будва сме отишли в по-трудната група от втория кръг – с Олимпиакос, Аракада Галац, Прометей, а другата – със сръбския Партизан, испанския Лас Палмас и Инсбрук (Австрия), била по-лесна. Лесни групи и лесни съперници в Шампионската лига няма! Това трябва да е ясно. Аз го знам, защото съм минал през редица мачове и мога да уверя всеки, че е така. От друга страна при една такава загуба като от Будва, за която аз лично нямам обяснение, се виждат грешките, които не трябва да допускаш отново в бъдеще. Това е може би най-положителната страна на едно подобно поражение“, каза разпределителят, който е и играещ помощник-треньор.

Нефтохимик ще се бори за класиране в групите на Шампионската лига в Румъния от 10 до 12 ноември. Първият тим в турнира със сигурност печели място в същинската фаза на Шампионската лига, нашият отбор може да се класира и като втори, ако е с по-добри показатели от подгласника на победителя в другата група.

Утре на Нефтохимик предстои да изиграе втория си мач за първенството – като гост на Добруджа. Срещата е от 17,30 в зала „Добротица“.

„Влизаме в месец със сгъстен цикъл, защото заради Шампионската лига ни бяха отложени два мача от нашето първенство – с Раковски и Берое. Ще играем почти през три дни – отделно в Шампионската лига в Румъния играем три дни поред, ще имаме много пътувания. Но затова сме 14 души. Аз много се радвам, че на моя пост имам до себе си такъв човек като Светослав Станков. Той има качества, изгаря от желание, винаги можеш да разчиташ на него“, завърши 38-годишният Станев.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P