Ще има ли футболно шоу на Боксинг дей във Висшата лига? Прогнози и Бонуси от БР #15 [ПОДКАСТ]

Стефан Ралчев
Това е Прогнози и бонуси от Букмейкър Рейтинги, единственият подкаст, в който всяка седмица споделяме експертни прогнози за предстоящите спортни събития, професионални съвети и анализи, както и актуални бонуси от букмейкърите в България.

Здравейте, аз съм Стефан Ралчев – главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги, а вие слушате епизод №15 на Подкаста „Прогнози и Бонуси“ от Букмейкър Рейтинги. Весела Коледа от екипа ни с пожелание за здраве, късмет, щастие и по-добра 2021 година. На всеки един от вас пожелаваме и колкото се може повече радостни моменти с любимите отбори, както и с любимите залози. И в този епизод на подкаста ще обърнем внимание на най-интересните предстоящи мачове и ще ви информираме за най-добрите бонуси и промоции от букмейкърите. С мен отново е Мартин Георгиев, с когото ще насочим вниманието си основно към Англия, тъй като през уикенда на 26/27 декември единствено отборите на Острова имат мачове, докато останалите водещи първенства са в кратка пауза.

-Стефан Ралчев:  И така, Марто, привет, Весела Коледа, пожелавам ти здраве и още повече успехи през 2021 година.

Изминалата седмица вече бе доста бедна откъм български клубен футбол, докато в Европа все още играят и няма да спрат с няколко дни изключение в някои първенства. Така че да не губим време

и да преминем към рубриката

Мач на седмицата

-Стефан Ралчев: С теб се спряхме на Лестър – Манчестър Юнайтед. Защото се срещат втория срещу третия във временното класиране на Висшата лига. Двата тима играят на любимия за всички фенове на английския футбол Боксинг дей (деня след Коледа) – на 26 декември. Червените дяволи нямат загуба от 1 ноември, когато паднаха от Арсенал с 0:1 и след това записаха 6 победи и 1 равенство, което ги вкара в Топ 3. Така те влизат в този мач дори като фаворити. Според Betwinner двойката в полза на Юнайтед е оценена с 2.41, докато единицата за Лестър е 2.91. Bwin се доверява още повече на гостуващия тим на Солскяер – 2.35 срещу 2.90 за лисиците.

-Стефан Ралчев:  Марто, твоят първоначален анализ и възможности за залози на този двубой?

-Мартин Георгиев: По очаквани голове Юнайтед трябвад а е на 9-то място в лигата, но с потенциална побда тимът излиза на 2 точки от Ливърпул – изумително е, че с този състав и тази игра “червените дяволи” са в битката за титлата. Шестте гола срещу Лийдс бяха вкарали от над 20 създадени положения, като преспокойно резултатът можеше да бъде двоен, но защитата отново допусна два гола, което в такъв мач ще бъде “захвърлено” под дивана и може би няма да се анализира достатъчно.

Лестър убедително победи Тотнъм като гост и заслужено “лисиците” са втори в лигата, Брендън Роджърс и компания продължават да впечатляват. Джейми Варди продължава да бележи на 33 години, Мадисън е във форма, а и Ндиди се звърна в игра – това е доста притеснително за Юнайтед. – Лестър не е побеждавал Юнайтед от 6 години насам, като “червените дяволи” са печелили 7 от последните 8 мача между двата тима – абсолютна доминация – Юнайтед е най-добрият гост в лигата с 10 поредни победи далеч от дома, като всяка една победа през този сезон като гост е била след като тимът е изоставал.

Залагам на краен изход 2 @2.40 в bet365, но понеже е Коледа ето и още няколко залога: Да спечели след като е изоставал – Юнайтед @ 9.00 в bet365, Юнайтед да отбележи от дузпа – @ 5.50 в Bet365; Гол/гол първо полувреме @3.75 в Bet365

-Стефан Ралчев: Лестър победи за последно Манчестър Юнайтед на 21 септември 2014 година с 5:3. Със сигурност топ пазарът за този мач е Гол/Гол поради няколко причини. И двата отбора вкарват голове, но по-важното е, че Манчестър Юнайтед е един от отборите, допуснал най-много попадения въобще в първенството (цели 21). Така че има логика в 1.57 в Биуин за голове в двете врати, гледайки различните предложения.

-Стефан Ралчев:  Моята прогноза е Х за коефициент 3.72 от Palms Bet, изхождайки от факта, че двата отбора имат само 1 равенство в последните 6 мача и 2 в последните 9 двубоя.

За всички мачове от Англия на 26 декември Уинбет има специален бонус, но за повече подробности слушайте втората част на подкаста.

А нека сега видим какво предстои в рубриката

Изненада на седмицата

-Стефан Ралчев: Марто, тъй като си привърженик на английското първенство и за моя жалост, този кръг има мачове само от Англия от водещите шампионити, давам думата да започнеш с твоята изненада на седмицата.

-Мартин Георгиев: Арсенал – Челси X @ 3.72. Цели 10 места разделят двата лондонски съперника – Арсенал 15-ти, а Челси 5-ти. – Артилеристите трябва вече да са натиснали паник бутона, ситуацията хич не е добра при тях – само 1 победа в лигата за последните 2 месеца и само 3 гола вкарани от игра. Само 3 тима в лигата са вкарали по-малко от топчиите досега в първенството – Обамеянг е под върпос, Мартинели пак се контузи, Партей липсва… има ли въобще надежда за Арсенал??? – Челси е лидер… но в таблицата по очаквани точки – в действителност Челси е 5-ти, което означава, че сините не се възползват от головите си положения – Вернер вече става поводи за подигравка, като почти всеки мач той изпуска поне 1 сито положение, а Кай Хаверц не може да се впише в схемата на Лампард. Дали тези двама германци няма да се окажата провал?? Вернер е акумулирал цели 3.39 xG от последния си гол за лондонския тим – Челси победи с 3:0 Уест Хям, но резултатът лъже доста – сините не играха толкова добре в мача и се “измъкнаха”. Ако Арсенал не спечели, няма да е добра Коледа за гънърите и особено за Артета – може и да загуби работата си по празниците. Време е Арсенал да поеме глъдка въздух и да вземе точка срещу тим от топ 6. Челси има само 1 загуба от тим под 10-тото място, така че Х-а изглежда най-разумен.

-Стефан Ралчев:  Аз ще търся изненадата на двубоя Шефилд Юнайтед – Евертън. Моята прогноза е Х за коефициент 3.78 от Бетуинър, а за по-предпазливите предлагам двоен шанс 1Х за малко над 2. Отново ще се опитам да играя с моята логика против фаворита. Знам, че този път е рисковано, но не забравяйте, че на Боксинг дей в Англия много често стават изненади. Ясно е, че Шефилд Юнайтед е на дъното и е най-слабият отбор в Англия – има само 2 точки от 2 равенства и 12 загуби. Много е вероятно, ако и в следващите два близки кръга нещата не се поправят, Шефилд още отсега да се абонира за изпадане. В последния мач тимът направи равенство 1:1 като гост срещу Брайтън и ще използвам тази мини инерция, за да хвана ентусиазма в отбора, ако въобще има такъв.

От друга страна Евертън е в страхотна форма и 3 поредни победи – над Челси, Лестър и Арсенал, са три страхотни победи. Въпросът е, че карамелите са способни и те го показаха преди серията от трите поредни победи, че могат да се спънат точно тогава, когато е най-малко очаквано. Според мен ще бъде трудно гостуване на Шефилд Юнайтед, който има почти шанс колкото прашинка да погледне към светлината на спасението, но все отнякъде трябва да се започне и феновете ще се надяват на чудо. А кога да очакват чудеса, ако не на Коледа…

Кръстосан огън

Както знаете, завършваме нашата първа част на подкаста с рубриката „Кръстосан огън“. Това е и вашето място, така че слушайте внимателно. Всеки участник, който познае правилно знаците на минимум 3 от 4-те мача преди началото на първата среща, ще вземе участие в жребий за парична награда от 30 лева.

Благодарим на всички, които дадоха своите прогнози след миналия епизод. Тази семица само 3 от вас регистрираха успеваемост минимум 3 от 4, която е достатъчна, за да участвате в жребия за парична награда от 30 лева. След изтеглен жребий, видео от който може да намерите във фейсбук групата на Букмейкър Рейтинги, за победител бе излъчен Владица Алексов.

Моля, нека Владица се свърже с нас на адрес [email protected] или да ни пише на лично съобщение във Фейсбук групата, за да получи наградата си.

А сега ето и избраните нови 4 мача за този уикенд:

Стефан Ралчев
Уулвърхямптън – Тотнъм – Х
Фулъм – Саутхемптън – Х
Ман Сити – Нюкасъл – 1
Астън Вила – Кристъл Палас – Х

Мартин Георгиев
Уулвърхямптън – Тотнъм – 2
Фулъм – Саутхемптън – Х
Ман Сити – Нюкасъл – 1
Астън Вила – Кристъл Палас – 1

След публикуването на подкаста, напишете своите прогнози за 4-те мача от „Кръстосан огън“, а в описанието може да видите пълните условия за играта. Този Подкаст може да намерите в канала ни в Ю Тюб, във Vbox, специализираните платформи за подкаст, сред които Спотифай, както и в сайта Букмейкър Рейтинги. В тези платформи ще намерите и условията за участието в играта с прогнозите за „Кръстосан огън“.

Мартине, благодаря ти за експертното мнение. Надявам се да сме били полезни на нашата аудитория.

Втора част на подкаста

А сега нека преминем към Втората част от нашия Подкаст. В нея, както вече знаете, е ред на най-актуалните новини, свързани с букмейкърите – бонуси, промоции или игри.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите 10+10 лева Бонус под формата на Безплатен залог Всеки ден до 4 януари. Трябва да направите минимум един депозит в размер на 50 лева на ден, за да вземете 10 лева Безплатен залог. Допълнението в офертата е, че може да направите и втори подобен залог на стойност 50 лева и от него да вземете още 10 лева Бонус. След това трябва да изпълните условията по приемане на безплатния залог, за да го използвате.

Палмс Бет ви дава възможност да спечелите Бонус 50 лева от Безплатна Игра. Промоцията е свързана с дербито в английската Висша лига Арсенал – Челси. Трябва да познаете точния резултат на мача, като добавите и минута на първия гол. Ако крайният резултат е познат от повече от един участник, победителят е този, който е прогнозирал правилно по-близо минутата на първото попадение в двубоя. Ако има двама или повече клиенти правилно прогнозирали точния резултат и минутата на първия гол в мача за победител ще се счита потребителят, който първи е дал своята прогноза.

Отново сме при Палмс Бет, който продължава промоцията си „Супер 15 Джакпот“, в която трябва да прогнозирате успешно 15 избрани от букмейкъра двубоя и да участвате в разпределението на награди. 15 познати мача ви носят печалба от 500 хиляди лева. При 14 познати резултата печалбата е 10 000 лева, а ако познаете 13 двубоя, печалбата е 2000 лева. Ако има повече от един познал определен брой срещи, печалбата ще бъде разпределена равномерно между позналите.

Winbet ви дава Бонус специално за 26 декември (Боксинг дей). Бонусът е 1 лев за всеки корнер във всеки един от мачовете само на този ден. Ако например, има общо 100 корнера в мачовете на 26 декември, ще получите бонус от 100 лева (по 1 лев на всеки корнер). Трябва да направите квалифициращ залог на живо на минимална стойност 50 лева на минимален коефициент 1.30. Всеки корнер, в която и да е среща на 26 декември, ви носи 1 лев бонус.

За още актуални бонуси и промоции следете секция Бонуси в нашия сайт. Освен началните Бонуси, които са свързани с нова регистрация, има още десетки актуални оферти.

Ако имате нужда от съвет или съдействие, винаги може да ни намерите на адрес Bookmaker-ratings.bg, във Фейсбук на страницата ни БР – България, в Ю Тюб и Спотифай.

Пожелавам ви здраве и до следващия епизод!

Освен в YouTube, можете да слушате този епизод на подкаста в следните платформи: SpotifyPodomaticSoundcloudBuzzsrpoutVbox7 и Dailymotion

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P