Как се печелят няколко хиляди само за 54 секунди

Стефан Ралчев
Какво ли не сме виждали, но следващата история наистина предизвиква повече от нормален интерес…

win-mongolia

Клиент на руската букмейкърска къща „Лига Ставок“ незнайно защо избира за сингъл залог мач от… първенството на Монголия. Един срещу друг играят Ерхим срещу Сумида Жипро. Домакините повеждат с 1:0 и точно в 11:28:53 часа московско време клиентът прави залог на стойност 1000 рубли (около 21 лева), че гостите от Жипро ще отбележат втория гол в мача. Коефициентът е 100.00!

Истина или не, но за по-малко от 1 минута, дори около 50 секунди, гостите бележат втория гол в двубоя, с който изравняват резултата на 1:1. Така клиентът умножава залог от 1000 рубли по коефициент 100, което прави точно 100 000 рубли, които се равняват на около 2200 български лева.

Голмайстор е Chogloonamjil (Чоглоонамджи), за когото в Гугъл няма особено много информация 🙂 Открихме видео с попадението му и наистина той бележи точно в 29 минута и 47 секунда. Мачът започва в 11:00 часа руско време и реално до 11:28:53 часа е 1:0 (29 минута). Започва да тече 30-ата минута, залогът на клиента е направен и в 29-ата минута и 47 секунда следва попадението. От залога до гола са изминали точно 54 секунди!

От тук нататък играчът въобще не се интересува какво се случва на мача. Домакините все пак печелят с крайното 5:1. Но човекът с име Чоглонамджи със сигурност ще бъде запомнен още дълго време от спечелилия.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P