Изритаха Жадното от Монтана

Стефан Ралчев
Николай Митов остава без отбор след загубата от Беласица

Николай Митов вече не е старши треньор на Монтана. От клуба разкриха, че се разделят по взаимно съгласие. Това стана само два дни след изненадващата домакинска загуба с 1:3 от Беласица (Петрич).

След мача Митов пое цялата вина за шокиращия резултат и не обвини футболистите за играта им. 52-годишният спец оставя отбора на третото място в класирането, даващо право на бараж за елита.

Заедно с него от стадион „Огоста“ си тръгват помощникът му Радослав Вардаров, кондиционният треньор Антонио Кантарев и треньорът на вратарите Емил Михайлов.

До дни ще стане ясно кой ще води отбора до края на сезона. В следващия ХХХ кръг Монтана гостува на лидера Спартак (Варна).

Николай Митов застана начело на Монтана на 1 юни м.г. За 29 срещи под негово ръководство отборът записа 14 победи, 8 равни мача и 7 загуби, при 38-27 голова разлика и актив от 50 точки. За Митов това бе втори престой в отбора, след като при предишния, през сезон 2013-2014 година, Монтана остана само на две точки от второто място, което подпечатваше визите му за „А“  група.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P