Изненадващо решение в Лудогорец на старта на евротурнирите

Стефан Ралчев
Треньорът Дамбраускас се отказа от Анисе за мачовете с Шахтьор Солигорск

Един от футболистите с най-много мачове за Лудогорец в евротурнирите отпадна от картотеката за двубоите с беларуския Шахтьор Солигорск от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Треньорът Валдас Дамбраускас изненадващо се отказа от Абел Анисе за двете срещи с първенеца на Беларус на 7 и 13 юли. 

Мадагаскарският национал има 53 мача за “орлите” в Европа от 2014 година насам. От сегашния състав с повече мачове от него са само Вандерсон (63) и Клаудиу Кешерю (56). Той обаче изостана с подготовката и заради по-късното включване след мачове за родината си и влезе като смяна само в последната контрола с ЛАСК Линц. 

Вижте как да свалите и използвате мобилното приложение на Ефбет

Засега няма индикации оставането на Анисе извън картотекираните да е заради предстояща раздяла с полузащитника. Литовецът записа в УЕФА 25 състезатели, включително четирима вратари. 

Още няколко футболисти на шампионите, в това число и новото румънско попълнение Дорин Ротариу, също няма да може да играят срещу беларусите. От плановете на Дамбраускас отпадат още Жосуе Са, който е с контузия, и Ихинио Марин, който също се възстановява от травма. Списъкът с картотекираните може да се променя преди всеки квалификационен кръг. 

Пълният списък за мачовете с Шахтьор: 

Вратари: Пламен Илиев, Серджио Падт, Кристиан Кахлина, Дамян Христов. 
Защитници: Антон Недялков, Сисиньо, Георги Терзиев, Шакил Пинас, Жордан Икоко, Оливие Вердон, Игор Пластун, Тихомир Димитров.
Полузащитници и нападатели: Алекс Сантана, Стефан Баджи, Клод Гонзалвеш, Доминик Янков, Каули Оливейра, Елвис Ману, Кирил Десподов, Мавис Чибота, Пиерус Сотириу, Клаудиу Кешерю, Бернард Текпетей, Димитър Митков, Вандерсон.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P