Изненадващ тест за допинг в ЦСКА

Стефан Ралчев
Проверили червените преди гостуването на Берое в Стара Загора

Футболисти на ЦСКА са били подложени на изненадващ тест в навечерието на подновяването на първенството. “Армейците” са били посетени от антидопингови ченгета преди заминаването за Стара Загора в събота. Те са били на базата в Панчарево, когато са пристигнали представители на Антидопинговия център.

Четете в Букмейкър Рейтинги нашите прогнози футбол

Това се е случило в събота в ранния следобед. Бил е изтеглен жребий, според който двама от възпитаниците на Саша Илич е трябвало да дадат проби. След като процедурата е била завършена, тимът е потеглил към Стара Загора, където бе настанен в хотел “Бутик”.

Играч на ЦСКА вече изгърмя със забранени субстанции през сезона. Това е вече бившият национал Георги Йомов. На 27 август 2022 година стана ясно, че фланговият нападател е хванат с допинг. След това се разбра, че Йомов е използвал анаболния стероид дехидрохлорметилтестостерон. Крилото все още очаква да разбере каква ще е продължителността на наказанието му.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P