Излязоха резултатите от детектора на лъжата в Черно море! Ситуацията става все по-завързана

«Букмейкър Рейтинги»
Скандалът около проведения детектор на лъжата в Черно море и отстраняването на шестима футболисти заради съмнение в симулативна игра срещу ЦСКА (1:3) става все по-напечена. Станаха ясни резултатите от полиграфа.

Историята наистина става от заплетена по-заплетена. Според медиите шестимата футболисти – Георги Илиев, Виктор Генев, Пламен Димов, Петър Витанов и двамата вратари – Георги Китанов и Иван Дюлгеров, са подложени на детектор на лъжата, организиран от ръководството на Черно море. И се провалят… Именно поради тази причина шестимата са извадени от групата за гостуването на Лудогорец в Разград в петък.

Само че отлъчените играчи отиват на повторен детектор на лъжата, който сами организират. И резултатите са, че са всички до един са чисти.

Отворете вашата нова сметка, като изберете от най-добрите букмейкъри

Зададени са им следните въпроси, свързани с мача с ЦСКА, заради който ръководството се усъмнява, че има нещо нередно.

Ето и конкретните въпроси:

1.Играхте ли симулативно в последния мач срещу ЦСКА срещу заплащане или други услуги?

2. Някой свързвал ли се е с вас да ви предлага финансови или други облаги, за да играете симулативно в последния мач срещу ЦСКА?

3. Получихте ли някакво възнаграждение или пари за изгубения мач срещу ЦСКА?

4. Получавахте ли пари, за да играете симулативно в последния мач срещу ЦСКА?

На всички въпроси шестимата отговарят с НЕ. А заключението на полиграфа е, че отговорите и на шестимата са ИСКРЕНИ.

Капитанът и емблема на Черно море Георги Илиев обясни цялата ситуация около случващото се пред БТВ.

Не знам от колко време вече не сме част от отбора, шест момчета. Това е решение на ръководството. Тяхно право е и мисля, че трябва да го обявят в следващите дни. Появиха се много слухове, тиражираше се в медиите, че шест човека сме играли симулативно срещу ЦСКА в последния мач. Това беше изключително тежко за нас. Явихме се доброволно на полиграф, който ние си организирахме. Явихме се доброволно, отговорихме на въпроси, касаещи точно дали сме играли симулативно, дали сме получавали пари, дали някой се е свързал с нас. На всички шест човека резултатите от полиграфа са, че сме искрени, така че всичко, което излиза по медиите е една долнопробна лъжа. Не знам кой, как и защо целеше това цялото нещо. Всеки си има някакви версии, аз не смея да изразявам версии, защото тези два дни са истински ад за мен и моето семейство, и за семействата на другите момчета. Срамно, изключително жалко и пошло е да се спекулира с моята личност и с личността на тези момчета.

21 години съм в този клуб, 21 години, от които 12 години в мъжкия отбор. 7 години съм бил капитан на този клуб и по този начин да се опетни моето име… Първоначално го помислих за някаква шега, впоследствие изби ярост, гняв, но това е нещо, което беше много тежко за мен. Не знам как бих го приел това нещо, че се случи, но съм тук, за да кажа, че няма такова нещо и това е една долна лъжа и всички шест човека сме чисти. Тези два дни минаха в доста мисли, доста безсънни нощи. Мисля какво да правя. Изчаках малко, за да не взимам първосигнални решения, изчаках да взема най-доброто решение и мисля, че това, че се подложихме на полиграф е най-правилното, което можеше да направим ние шестимата, за да си изчистим имената, цялата тиня да измием от себе си. В крайна сметка истината винаги ще възтържествува, в това съм убеден.

Не знам дали ще играя футбол… не знам. Чисти сме. Цялата работа е срамна за мен. Цялата работа, която се съчини, целият този фарс, цялата лъжа. За мен е изключително срамно и болно. Аз не знам как да обясня на децата си всичко това, което се случва. Два дни се съмнявам в абсолютно всеки, който някъде има някаква връзка с това нещо. Не обвинявам никой, защото нямам никаква идея кой е крив и кой е прав. Просто за мен и за другите момчета, целта е да си изчистим имената. Естествено, че ще отида на сбора на националния отбор. Когато Краси Балъков те привика под знамената, естествено, че няма друг вариант освен да отидеш да се бориш. Със сигурност обаче ще ни е много трудно и не знам как ще тренираме, как ще играем, но в крайна сметка сме мъже. Мъжеството трябва да е водещо, така че мисля, че ще се справим“, завърши той.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация