Изключителни попадения! Хванахте „обръщалката“ на Септември – Славия

«Букмейкър Рейтинги»
Много интересен мач се игра в петък вечерта на Националния стадион „Васил Левски“. Пред 50 зрители Септември София победи Славия с 3:2…

Развитието на двубоя обаче разбуни духовете и буквално разтърси социалните мрежи. Белите поведоха в резултата с 2:0 още до 11-ата минута, след като Чунчуков отбеляза два гола в 3-ата и 11-ата минути. Септември върна едно попадение в 33-ата минута и така приключи първото полувреме.

Тогава мнозина от вас започнаха да задават оказал се логичен въпрос – ще има ли обръщалка през второто полувреме? Мислехме, че с времето нещо се е променило в българския футбол, но не би…

Септември бързо изравни в 55-ата минута, а Илия Димитров направи „феноменалния“ обрат до 3:2 в последните секунди на двубоя.

На всички вас, които усетиха развоя на мача, изпращаме поздрав от Хасан Чинчири…

Един от вас, който е и наш приятел и голям почитател на Букмейкър Рейтинги, усети накъде ще задуха вятъра през второто полувреме и се възползва от задаващата се буря на Васил Левски 🙂 Той избухна с познат коефициент 51.00! за първо полувреме в полза на Славия, а второто – в полза на Септември. Единствено може да му се сърдим за скромния залог от 3 лева 😉  но въпреки това печалбата му е над 150 лева.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация