Изключителна печалба! Две супер събития и страхотно чудо

Стефан Ралчев
Залог от едва 20 лева донесе успех на

Продължаваме с нашата традиция да ви показваме вашите интересни фишове – хубави попадения и печалби или загуби за секунди…

Този път печалбата наистина си я бива. Както може да похвалим играча, така трябва да отчетем, че и късметът е бил на негова страна.

Залогът е направен на живо, като двата мача са Ал Ахли – Смоуха (стартира на 21 април от 22:30 часа българско време) от първенството на Египет и Спортинг Лисабон – Беленензеш (стартира на 21 април от 23:15 часа българско време).

Залогът е направен точно в 00:03 часа българско време, когато резултатът на двубоя Ал Ахли – Смоуха е 1:1, а до края му остават десетина минути. Тогава коефициентът за гол на Смоуха, както виждате от фиша е 17.50!!! Чудото обаче се случва и в 93-ата минута Хасан бележи победния гол за Смоуха, като това е първа загуба за един от грандовете в първенството на Египет – Ал Ахли.

Това обаче не е всичко. Беленензеш води с 1:0 на Спортинг, който е почти сигурен шампион на Португалия. Второто събитие в нашия фиш е „Беленензеш да отбележи втори гол“ за коефициент 6.75. Тук чудото се случва още веднъж – гостите наистина поведоха с 2:0.

Така 17.50 х 6.75 = 118.125 х 20 лева залог донесоха чиста печалба от 2362.50 лева на печелившия.

И това, ако не е изключителна печалба…

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P