Изключителен удар в рубрика „Трибуна“: Коефициент 6.50

BG Agassi
Рубриката на Букмейкър Рейтинги „Трибуна“ продължава да доказва, че мнозина от вас са повече от любители на залозите. Ето поредният успешен пример…

Преди няколко дни по време на паузата в клубните шампионите цяла Европа бе заета с двубоите на националните отбори. В един от тях е и нашият пореден успешен случай. Всъщност – вашият успех!

Ники Петков, който е един от редовните участници в рубрика „Трибуна“, с лекота хвана коефициент 6.50!!! Не 1.50 или 2.00, а 6.50.

Той предположи, че феноменалната форма на Теемо Пуки ще продължи и в националния отбор на Финландия в мача срещу Армения. Ники заложи, че Пуки ще вкара два или повече гола и това му се отблагодари с коефициента 6.50.

Финландия победи с 3:0, а Пуки вкара за 2:0 и 3:0, като третото попадение бе реализирано две минути преди края на редовното време.

За всички, които пишат в Трибуна-та, продължава да тече нашата нова месечна игра.

Рубрика “Трибуна” ще даде възможност на ДВАМА от вас да спечелят по 30 лева в Скрил, които ще може да депозира в букмейкър по избор.

УСЛОВИЕ: Минимум 10 прогнози в рубрика „Трибуна“ за месеца.

ПЪРВА НАГРАДА – (30 лева) Печели я най-успешният типстър през месеца (в рубриката автоматично се изчислява успеваемостта на всеки от вас).

ВТОРА НАГРАДА – (30 лева) Печели я типстърът с най-обоснована прогноза, която ще изберем ние от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Стартирайте вашите прогнози още сега от ТУК

УСПЕВАЕМОСТТА НА НИКИ ПЕТКОВ

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P