Изключителен Йосиф Панов-Пепелянката заслужи Световната титла

Стефан Ралчев
Българинът надви французина Саид Месауд с единодушно съдийско решение

Йосиф Панов постигна най-престижната и най-важната победа в професионалната си кариера, след като демонстрира висока класа в рамките на 12 рунда и спечели с единодушно съдийско решение (116-114, 117-114, 115-113) срещу французина Саид Месауд в основната битка на MAX FIGHT 56.

Четете всеки ден нашите футболни прогнози

Пепелянката заслужи световната титла на Универсалната боксова организация по забележителен начин, боксирайки се на завидно високо темпо срещу корав противник. Конър Макгрегър уважи и двамата бойци със специалния “подобаващ” бонус от 12 000 евро за “най-добрата битка” на галавечерта.

Панов вече има 25 професионални победи и заслужи аплодисментите не само на Макгрегър, а и на около 10 хиляди екзалтирани зрители в “Арена София”. Конър пък представи и същия финансов бонус за „нокаут на вечерта“, дело на Борислав Велев – Рой в подглавната битка срещу Пабло Мендоса.

„Здравейте на всички българи! Искам да благодаря на Бог, защото е велик. Много труден съперник, респект и уважение към него, показа голяма класа. Чистият удар печели в бокса. Благодаря на моя треньор, защото е най големият – Александър Владимиров. Благодаря и на моя мениджър. MAX FIGHT е най-голямата бойна верига в България“, сподели победителят.

„Благодаря и на всички спонсори. Най-великите тази вечер са публиката. България има световен шампион по бокс и той е от Плевен. Искам да чуя от всички ви „българи юнаци“, допълни Йосиф Панов.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P