Издадоха присъдата на Бакеро в Славия

Стефан Ралчев
Легендата почти сигурно няма да бъде повече треньор на белите

Хосе Мари Бакеро няма да бъде повече треньор на Славия, но въпросът е кога това ще бъде обявено официално, пише “Мач Телеграф”. Спешна среща се е провела вчера в „Овча купел”, на която е било бистрено бъдещето на легендата и присъдата е ясна – той да си събира багажа.

Четете в Букмейкър Рейтинги професионални футболни прогнози

Резултатите на тима са изключително слаби – само една победа и един равен от общо 8 мача. Чашата на търпението преля след поражението с 1:2 от Локо Сф в столичното дерби, играно в събота.

Босът на Славия Венцеслав Стефанов си тръгна бесен от стадиона още след втория гол на „железничарите”, докато след срещата бесни фенове привикаха футболистите, но се отзова само капитанът Галин Иванов.

Проблемът за официалното уволнение на Бакеро е неговата огромна неустойка. Както се вижда, той няма намерение да подава оставка, което поставя ръководството на „белите” в много деликатна ситуация. Вече е ясно, че испанецът е изгубил доверието на шефовете, които търсят начин да се освободят от него. Но огромната сума, която е залегнала в неговия договор, бави раздялата. Скоро трябва да има среща между Лъчезар Танев и шефовете на Славия, на която да се види как да се действа с неустойката на Бакеро.

„Нямам какво да кажа, дано звездичка огрее нашето небе, защото ситуацията е зле”, коментира кратко президентът на “белите” Венцеслав Стефанов.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P