Ивелин Попов се разбрал с Левски

Стефан Ралчев
Футболистът планира да завърши кариерата си при сините

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов ще премине в Левски след края на сезона. Атакуващият халф ще пристигне на „Герена“ като свободен агент и ще завърши кариерата си на „Герена“. Юношата на сините има действащ договор с руския Сочи до края на сезона и той няма да бъде подновен.

Прочетете нашето Palmsbet Ревю и научете кои са всички промоции, бонуси и оферти от букмейкъра

Ивелин Попов е провел среща с ръководството на Левски, след като сините изявиха желание да го привлекат. На няколко пъти Станимир Стоилов сподели, че редовно провежда разговори с футболиста. Атакуващият играч е споделил, че е готов да се завърне на „Герена“, но това е възможно да се случи през лятото, когато договорът му със Сочи изтече.

На „Герена“ Попето може да се събере с бившия си съотборник в националния отбор и Литекс Георги Миланов. Халфът все още не е подписал нов договор със сините, но ръководството държи да поднови контракта му и се надява на положителна развръзка. Миланов се чувства добре в Левски и успя да създаде силна връзка с феновете, които го подкрепиха след идването му при сините и тежката контузия, която претърпя. Попов никога не е крил огромното си уважение към Станимир Стоилов, след като игра под негово ръководство в Литекс и в националния отбор.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P