Ивелин Попов дали ще играе в Левски: Сигурно е, че си тръгвам от Русия

Стефан Ралчев
Договорът на футболиста изтича на 15 юни

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов коментира информациите, че ще премине в Левски през лятото. Попето призна, че на 99% ще напусне настоящия си клуб Сочи, но все още не знае къде ще продължи кариерата си.

PalmsBet дава високи коефициенти за мачовете на Левски

„Договорът ми със Сочи е до 15 юни 2022 година и нямаме преговори за удължаването му. На 99% процента напускам отбора, а къде ще играя не мога да кажа със сигурност все още”, заяви Попов пред „РБ Спорт”.

Само преди няколко дни излезе информация, че Ивелин Попов ще получава заплата от 10 000 лева на месец в Левски, като се счита, че преминаването му на Герена след края на сезона е почти сигурно.

Атакуващият халф ще пристигне на „Герена“ като свободен агент. Попето е сигурен за сините, а възнаграждението му ще е около десет пъти по-ниско от това, което получава в Русия. Той няма да е и сред най-скъпоплатените в Левски. За него водещи са не парите, а желанието му да облече фланелката на клуба, чийто юноша е.

Ивелин Попов вече е уточнил всичко с треньора Станимир Стоилов, който има цялата спортно-техническа власт на „Георги Аспарухов“.

Атакуващият играч ще подпише договор за една година с Левски, като в него ще има опцията за удължаването му с още 12 месеца. По същия начин клубът процедира с друг бивш национал – Георги Миланов, който наскоро преподписа.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация