Ивайло Петев е с Коронавирус

Стефан Ралчев
Българинът е единственият с положителен тест

Ивайло Петев е с положителен тест за Коронавирус, съобщиха от федерацията на Босна и Херцеговина, чийто национален селекционер е българинът.

Специалистът е единственият с положителен тест от целия национален тим. Така българинът няма да може да води трениорвките на тима, тъй като е в изолация.

„Редовно официално тестване за вируса SARS-CoV-2 беше проведено вчера, след завръщането на нашия отбор от Финландия. Тази вечер пристигнаха резултатите, всички тествани играчи са отрицателни, както и членове на професионалния щаб, но селекционерът Ивайло Петев даде положителен тест за коронавирус“, пише на официалната страница на футболната асоциация. 

„Петев бе отрицателен при последните два теста, така че е невъзможно да се каже къде и кога се е заразил. Селекционерът се чувства добре и няма симптоми на заболяването.“ Нашият национален отбор ще изиграе приятелски мач срещу Коста Рика в събота на стадион „Билино поле“ в Зеница, а след това ще играе мача от 2-ри кръг на квалификациите за Световното първенство срещу Франция на 31 март в Гърбавица.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P