Ивайло Ивков: Не знам каква ще е реакцията на феновете! Никога не съм обещавал на Сираков да съм му лично верен

Стефан Ралчев
Живеем в различни светове с Боримиров, аз искам един Левски и той е различен от неговия Левски

Иво Ивков

Ивайло Ивков ще бъде освободен от поста изпълнителен директор на Левски, съобщи самият той след проведеното Общо събрание на акционерите. Предстои да бъде отписан от Търговски регистър, като до тогава Ивков увери, че ще изпълнява задълженията си добросъвестно.

palms bet бонус код ви дава възможност за бонуси и промоции

Той сподели, че е силно разтревожен от реакцията на привържениците и се надява да не се загуби всичко, което градихме през последните месеци.

„Няма скандали между този и онзи, обясних на събранието, не е имало. Това бяха пререкания. Живеем в различни светове с Боримиров и с хората като него. Аз искам един Левски и той е различен от неговия Левски, който той, след като е бил непрекъснато в управлението след състезателната си кариера, беше оставил, когато аз го приех“, започна Ивков.

„Вътре отговорих за предложението на Сираков, че това е все едно да се предложи на Стоилов да е помощник-треньор. Така и не разбрах какъв да съм, вместо изпълнителен директор“, продължи той.

„Напълно съм съгласен със Сираков, че никой към никого не трябва да бъде пришиван. Ние всичките сме пълнолетни, способни хора, които носим отговорност за действията си. Аз нося отговорност за всяко едно мое движение през последната година и половина“.

„Не знам каква ще е реакцията на феновете, дано не загубим всичко, което градихме през последните месеци. Притеснен съм. Питайте тези, които освобождават и раздават правосъдие. Това, което беше изтъкнато е, че той е проявил доверие в мен и е казал, че аз изпълнявам безупречно задълженията си. Това беше дадено като обяснение. Питайте тези, които взимат решенията. За моите решения, питайте мен. Какви са истинските мотиви, няма как да знам“.

„Предстои да направя своята равносметка. Аз да размисля? Моята смяна беше току-що оповестена. Аз ще изпълнявам задълженията си добросъвестно до последния ден, в който съм вписан в Търговския регистър“.

„Няма персонални неща. Г-н Сираков ме покани, това е един от най-големите футболисти в историята на Левски. Аз съм изпитвал само уважение към него. Никога не съм му обещавал да съм му лично верен. Нито съм кандидатствал за този пост. Това е едно базисно различие между мен и другите и то се състои в това, че аз няма да стоя и да гледам безучастно как моят любим клуб, който управлявам, бива превземан от корпоративни и частни интереси. Това е голямото различие. То не е да плеснем с ръце и да се прегърнем“, каза още Иво Ивков.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P