Историческа печалба от 175 милиона евро…

«Букмейкър Рейтинги»
Жител на Ирландия, чието име е пазена в дълбока тайна, получи най-голямата печалба в историята на страната от лотарията EuroMillions. Размерът на печалбата наистина е умопомрачителен…

Официалният представител на Националната лотария в Ирландия Мириам Донъхи заяви, че това е 14-та печалба за представител на Ирландия, но е рекордна за страната. Печалбата е в размер на малко над 175 милиона евро.

Предишният щастливец с най-големия джакпот в Ирландия беше Долорес Макнамара от Лимерик, която спечели 115 милиона евро през 2015 година.

Генералният директор на Националната лотария Дермот Грифин посъветва участниците в лотарията да проверяват билетите и ако се окаже, че са победители, да се свържат с централата на компанията.

През януари семейство от Северна Ирландия – Франсис и Патрик Конъли удариха джакпот в размер на 150 милиона евро. Това бе четвъртата по стойност печалба от EuroMillions във Великобритания и най-голямата в Северна Ирландия.

Лотарията EuroMillions се провежда в Европа от 2004 година насам. Според правилата победителят може да остане неназован.

Ако и вие сте вдъхновени да печелите, отворете вашата нова сметка при най-добрите букмейкъри в България

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P