Искате да печелите от Натали Трифонова и Никол Станкулова?! Залагайте в 1xBet на прогнозата за времето

«Букмейкър Рейтинги»
С всеки изминал ден букмейкърите по света изумяват с всевъзможни варианти за игри. Почитателите на залозите имат възможност да опитат късмета или да приложат знанията си върху десетки, дори стотици видове пазари.

Руският букмейкър 1xBet обаче предлага нещо, което рядко се среща. Клиентите на компанията могат да залагат на… прогноза за времето 🙂 В сайта на букмейкъра има специален раздел за залози редом до футболните, баскетболните и тенис прогнозите.

Букито е избрало да предоставя коефициенти за температурата на летищата по света. Може да изберете регион от света, който пожелаете – Африка, Азия, Европа и т.н. Има две опции за температурата – под/над. Например за събота (17 август) на Летище София предложените коефициенти са за пазари Над 26,5 градуса и Под 26,5 градуса.

Ако сте фенове на подобен тип забавни прогнози, задължително трябва да следите чаровните синоптички на България. Ако залагате пари и очаквате печалби, със сигурност хвърляйте по едно око на Натали Трифонова или Никол Станкулова :)))

Техните прогнози за следващите 2-3 дни ще ви бъдат от полза, ако решите да печелите от… прогноза за метеорологичната обстановка в България.

И един съвет! Съсредоточете се върху прогнозата и градусите, а не върху късите рокли на синоптичките 🙂 Все пак залагате своите пари. А ако половинките ви попитат защо толкова страстно искате тишина, докато Натали или Никол говорят по телевизията, съвсем спокойно може да имате оправдание. Така де – с един куршум два заека. Хем може да гледате на спокойствие дълги крака, хем накрая може да се окажете с печалба в джоба. Успех!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация