Има коефициенти за Кубрат Пулев – Джошуа: Залагайте кой ще спечели

Стефан Ралчев
Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще се срещнат на 20 юни на новия стадион на Тотнъм в Лондон. Двамата официално подписаха договора за двубоя помежду си.

Кубрат Пулев Антъни Джошуа

Българският боксьор ще може да „атакува“ три от титлите, които са притежание на Антъни Джошуа – на Международната боксова федерация (IBF), WBA, WBO, както и за титлата във версия IBO.

Така в рамките на 6 години Кубрат Пулев за трети път ще има възможността да спори за световната титла. За първи път той се качи на ринга в шампионски мач през 2014 година, но загуби от Владимир Кличко. След това трябваше да се изправи срещу Антъни Джошуа през 2017 година, но контузия на българина провали мача. Сега е третият опит Пулев да спечели шампионските колани.

Британецът има 24 мача на професионалния ринг, от които 23 победи и 1 загуба (сензационно от Анди Руис през юни 2019 година), когото след това победи в реванш и си върна титлите. 21 от победите му са с нокаут. Кубрат Пулев има 29 мача, от които 28 победи и само 1 загуба (от Кличко).

Букмейкърите вече пуснаха коефициенти за залози за двубоя на 20 юни в Лондон. Съвсем очаквано Кубрат Пулев е в ролята на аутсайдер. Всички букмейкъри сочат Антъни Джошуа за големия фаворит в срещата.

Ефбет дава коефициент 1.09 за победа на британеца, докато Пулев получава ставка – 9.00. Победа с нокаут за Джошуа е оценена с 1.40, докато такава възможност за Пулев е оценена с 11.00.

Подобна е ситуацията и в Bwin, който дава коефициент 1.11 за победа на Джошуа и 6.50 за Пулев.

1xBet наподобява коефициентите на Efbet – 1.09 за успех на Антъни Джошуа срещу 9.40 за българския боксьор. Тук имате десетки възможности за залози особено кога един от двамата боксьори ще спечели – има залози за победа във всеки един отделен рунд.

Bet365 определя Джошуа за победител със ставка 1.083, докато Пулев получава 8.00. Букмейкърът явно очаква предварително развитие на двубоя, тъй като „Да се изиграят всички рундове – НЕ“ получава скромния коефициент 1.33.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P