до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Илиан Илиев: Лудогорец няма нужта от бутане и слугинаж

Стефан Ралчев
Колкото и да си говорим, керванът си върви и никой не го интересува

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе разочарован след загубата с 1:2 от Лудогорец в първи полуфинал за Купата на България. Той коментира и съдийството на Волен Чинков в този мач.

Четете в Букмейкър Рейтинги нашите футболни прогнози за днес и утре

„Добре почна мача за нас, но оставихме Лудогорец да си подава топката, не скъсявахме дистанцията и не влизахме в единоборства. Малко прегоряхме, после според развитието на мача ни падна духът. Лудогорец изигра добре мача. Допуснахме два много леки гола за полуфинал в турнира. Не изиграхме нашия футбол. Второто полувреме излязохме по-агресивно и високо, но не стигнахме до чисти ситуации. Със сигурност ще се опитаме да поправим грешката втория мач, макар да знаем, че няма да е лесно“, бяха първите думи на Илиев минути след края на мача във Варна.

Той коментира и съдийството в мача: „Лудогорец като отбор, бюджет и футболисти нямат нужда от бутане. То не помага на българския футбол и Лудогорец го вижда в Европа. С назначаването на Чинков знаехме, че има да връща стари неща. Първо я има дузпата, после пипане на Сашо. Бяхме подготвени за това, но нищо не можахме да направим.

Колкото и да си говорим, керванът си върви и никой не го интересува. Много е лесно да говорим за статистика. В предната година в плейофа загубихме заради отменен чист гол. Червеният картон на Стефан, преди това има чист фал срещу Виктор Попов. Те са малки неща, но с водещите отбори имаш малки възможности, които трябва да използваме. Лудогорец ако искат да израстват като отбор, нямат нужда от този слугинаж в България“

„И като показахме резултат какъв беше? Сон шожмон (б.р. Няма промяна), както казват французите“, завърши старши треньорът на Черно море.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P