Играчите на Беласица с официално извинение: Съжаляваме за лошите резултати

Стефан Ралчев
Уверяваме всички вас, че осъзнаваме тежеста на фланелката на футболен клуб „Беласица“

Футболистите на Беласица написаха официално извинение към феновете си и обществеността заради лошите резултати напоследък.

Ето какво заявиха футболистите, публикувайки позицията им в официалния сайт на Беласица

„Играчите на ОФК “Беласица” искаме да поднесем извинението си за поредицата от лоши резултати, които отборът търпи напоследък. Обръщаме се към феновете, които не спират да ни подкрепят и пътуват, независимо от часа и деня на футболните срещи, както и атмосферните условия, за всички домакински мачове в Симитли и дори в редица гостувания. Към общинското ръководство, което подсигуряват всичко нужно за провеждането на срещите и един нормален тренировъчен процес. Към ръководството на отбора и на треньорския щаб, които са винаги зад нас.

Към старши треньора Петър Колев, който полага всячески усилия за кондицията и добрата игра на целия тим, който винаги ни защитава, ала ние така и не успяхме да изпълним точно и напълно неговите инструкции.

Искаме да уверим всички, че ние не по – малко от тях искаме да побеждаваме. Всеки един от нас излиза на терена с едничката мисъл за победа!! Но за нещастие за сега не се получава. Не искаме да звучи като оправдание, но за тази година и половина, които играем далеч от „Царя“, това се отразява както на самочувствието ни и ни пречи да покажем възможностите си.. Пътуването по час и половина преди всеки мач също дава отражение на кондиционното ни състояние. Всекидневно работим върху израстването и подобряването на всеки един от нас като личност и футболен играч. Имаме усещането, че сме поели по прав път, но уви футболът е игра на резултат и голове, а ние не можем да достигнем до тях.

Уверяваме всички вас, че осъзнаваме тежеста на фланелката на футболен клуб „Беласица“ и какво означава да имаш на гърдите си емблемата на този клуб и ще работим усилено, ще дадем всичко от себе си, за да излезем от тази криза и да се върнем на победния път, така че връщайки се на „Царя“ нашите привърженици да имат повод за веселие и гордост.“

Играчите от мъжкия отбор на ОФК Беласица Петрич

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P