И вие искате да сте типстър в Букмейкър Рейтинги! Станете част от нас, елате на „Трибуна“-та

«Букмейкър Рейтинги»
Най-бързо развиващият се сайт за спортни прогнози, съвети, анализи и новини в сферата на залаганията Букмейкър Рейтинги стартира нова рубрика. Тя е специално за вас, читателите и феновете на Букмейкър Рейтинги.

Ако искате и вие да бъдете типстър, да пишете, анализирате и коментирате прогнози за различни спортни събития, ако искате да следите вашата успеваемост, ако искате да помагате и на други като нас и вас да печелят от спортни залози, рубриката “Трибуна” е за вас.

Ще я откриете в менюто на сайта Букмейкър Рейтинги. Първоначално сме ви улеснили, като сме ви дали кратки инструкции и правила за участие в рубриката.

Имайте предвид, че тази рубрика не е форум или социална мрежа, в която всеки може да пише каквото пожелае и да раздава “сигурни” прогнози. Сайтът Букмейкър Рейтинги още от самото си начало залага на професионализма. Екипът ни винаги е заставал с имената и лицата си зад прогнозите и съветите, които ви дава. Не случайно сме подбрали популярни журналисти и представители на спорта, за да може всичко написано или казано от нас да бъде със запазената марка “Букмейкър Рейтинги”, която се стреми да бъде на най-високо ниво.

Рубриката “Трибуна” е това, което ние от екипа правим всеки ден, а именно пишем прогнози. Само че вместо ние, прогнозите ще пишете вие.

Ако искате да видите колко успешни може да бъдете и да влезете в нашите обувки, опитайте. Тогава ще разберете, че не всичко в прогнозите е толкова лесно, колкото изглежда след края на спортното събитие…

Разгледайте инструкциите за Трибуна-та, напишете вашите прогнози, ние ще ги прегледаме и редактираме правописно и пунктуационно, ако има нужда, и ще ги публикуваме.

След това идва най-интересното чувство – очакването! Това дали си познал, дали си бил успешен и полезен и дали си спечелил. В рубриката Трибуна всеки от вас ще може да следи коефициента на успеваемост, като по този начин ще има класиране помежду ви, което ще покаже кой е на ти с материята… Всеки от вас ще заеме мястото, което му отрежда класирането според успеваемостта – със своето лице или аватар, с което е избрал да пише в Букмейкър Рейтинги.

Като за начало е това!

Съвсем скоро очаквайте още подробности за рубриката и доста изненади. Очакваме ви, успех!

А ЕТО И ТУК СТЪПКИТЕ, ЗА ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ТРИБУНА-ТА

1.Влезте в рубрика „ТРИБУНА“ и в подрубриката „НОВА ПРОГНОЗА“. Там ще намерите съвети и правила за участие.

2.В полето „ИМЕ НА ПРОГНОЗАТА“ изпишете заглавието на вашия материал – например „Челси – Арсенал: Прогноза на Тодор Тодоров. (Моля, спазвайте начина на изписване на заглавието. Имената на отборите/състезателите. След това „:“ (две точки) и след това вашето име или никнейм, с който искате да пишете)

3.В полето „ТЕКСТ“ пишете вашия текст – защо смятате, че даденото събитие ще завърши по този начин, какви са вашите аргументи и т.н. Може да напишете всичко, което смятате за необходимо за вашата прогноза с минимум 500 символа. (Моля, спазвайте изискванията за минимум символи)

4.“ДОБАВИ ИЗОБРАЖЕНИЕ“ – добавете изображение към прогнозата си.

5.“ТИП ЗАЛОГ“ – изберете какъв е видът на вашия залог, единично събитие или множествен залог (максимум 3 залога в 1 прогноза). Тоест, тук избирате дали да направите залог единствено на Челси – Арсенал (например) или да комбинирате едно, две или три събития във вашата прогноза.

6.“БУКМЕЙКЪР“ – избирате букмейкър, в който ще направите вашия залог.

7.“ВИД СПОРТ“ – избирате вида спорт на събитието (футбол, баскетбол, тенис…)

8.“ЗАЛОГ“ – пишете залог – 1 Х 2, над/под голове, двата отбора да отбележат и т.н. Избирате какъвто искате залог спрямо вашата прогноза.

9.“КОЕФИЦИЕНТ“ – изписвате стойността на коефициента на вашата прогноза.

10.“ПУБЛИКУВАЙ“ – публикувате вашата прогноза, след това ние я преглеждаме, редактираме правописно и пунктуационно, ако има нужда, и я публикуваме в сайта.

ВАЖНО!!! След публикуване на прогнозата можете да редактирате единствено нейния текст, залогът и коефициентът не могат да се редактират. Ако текстът, който сте публикували, не е уникален – прогнозата ще бъде изтрита.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P