И така се получава! Печалба от Winbet след удар с много ниски коефициенти

«Букмейкър Рейтинги»
Заради паузата в големите футболни първенства обръщаме внимание и на тениса. Освен Уимбълдън през цялото лято имаше силни турнири на трева. Продължаваме да ви поднасяме интересни печалби или пък загуби на любители на залозите. Този път фишът е печеливш!

Залогът е направен в българския букмейкър Уинбет, който отново е предоставил на клиентите изключително интересни и различни пазари за залози.

Фишът е печеливш, а в себе си съдържа 5 събития от тенис турнири. Прави впечатление, че най-високият познат коефициент е 1.51. Две от събитията са с коефициенти 1.03…

Вчера ви запознахме с една история от Русия на клиент, който вероятно, за да увеличи коефициента на фиша си, „изгоря“ заради ставка от 1.05! Тук ситуацията е още по-тревожна, тъй като коефициент 1.03 е буквално… Добре, че всичко в крайна сметка приключва с успешен край.

Клиентът на Winbet е заложил 987 лева, събраният коефициент от петте познати мача е 2.32, а печалбата е в размер на 2295 лева.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P