И още една супер печалба от Palms Bet след 7 познати мача в права колонка

«Букмейкър Рейтинги»
Хубавите новини за печалби от началото на годината не спират. Ето още една от тях, като и този път имаме доста сериозен специалист, който прибави не малка сума към сметката си…

Този път печалбата идва от родния букмейкър Palms Bet спортен залог, който е предложил за пореден път изключително интересни, различни и високи коефициенти. Така възможностите с различните пазари, които дава, отново са дали шанс на поредния късметлия.

Със залог от 195 лева нашият познавач е направил нещо, което всеки може – права колонка, 7 мача, 7 успешни прогнози и печалба от 1703 лева. Нищо толкова трудно и сложно, нали!?

Интересното е, че специалистът е уцелил една от малкото победи на Реал Мадрид напоследък – и то като гост 🙂 Белите се справиха с Бетис за коефициент 2.15, което сериозно е увеличило общия коефициент в печелившия фиш на 8.73.

Иначе рутинните победи на ПСЖ, Атлетико Мадрид, Барселона, Ливърпул, Челси и Сити сякаш изглеждат най-логичните на света. Някои от тях обаче бяха постигнати по не толкова убедителен начин, но важното в случая е, че фишът на смелчагата е печеливш.

Честито, екипът на Букмейкър Рейтинги ви пожелава още много постъпления.

Още новини, високи коефициенти, промоции и игри на страницата на букмейкъра.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация