Хубав коефициент за Двоен шанс 1Х на Шалке – Хофенхайм

Стефан Ралчев
Двата тима играят тази вечер от 21:30 часа българско време

Шалке приема Хофенхайм в петък от 21:30 часа българско време в първи мач от кръга в немската Бундеслига. Домакините са на 16 място от общо 18-те тима в класирането, като имат само 6 точки от началото на сезона. Със сигурност началото за Шалке е доста трудно и тимът постигна едва една победа за първите си 9 мача, като има още 3 равенства и цели пет загуби.

Гостите от Хофенхайм се представят доста по-добре, заемайки 7 място с 14 точки, но спечелиха само веднъж в последните си 5 мача, като в тях регистрираха още две равенства и две загуби.

Има няколко предложения на букмейкъра Betano, които си заслужава да бъдат разгледани за игра в този мач, но като че ли доста примамлив изглежда Двоен шанс 1Х в полза на домакините. Със сигурност Шалке е в ролята на аутсайдер в двубоя, но на собствен терен тимът вече е притиснат до стената и се нуждае спешно от печелене на точки. Ако ви се струва, че 1Х може да се окаже печеливш изход, коефициентът за този пазар е 1.83.

Иначе Бетано оценява единицата доста високо 3.77, равенството е на 3.96, докато двойката в полза на гостите от Хофе се котира на 2.07.

За жалост на феновете на Шалке дори и собственият дом се оказва не толкова приятно място за тима от началото на сезона, тъй като в четирите домакинства отборът спечели само веднъж – срещу Бохум с 3:1. Направи равенство 2:2 срещу Борусия Мьонхенгладбах и загуби два пъти, като едното поражение бе доста тежко с 1:6 от Унион Берлин.

Гостите от Хофенхайм имат четири гостувания от старта на първенството, в които записаха две загуби, едно равенство и една победа.

За последно двата тима играха помежду си през сезон 2020/2021, когато Шалке спечели у дома категорично с 4:0, докато Хофенхайм взе пък своето домакинство през месец май 2021 година с 4:2.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P