до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Христофор Хубчев: Срам ме е от тези уж левскари

Стефан Ралчев
Аз съм израснал на Герена и помня, че са ни учили на спортменство

Защитникът на Пирин Благоевград Христофор Хубчев разпространи емоцинален пост в социалните мрежи след контузията, която получи в мача срещу Левски в неделя.

Четете в БР нашите футболни прогнози

Хубчев, който е бивш футболист на „сините“ е с три счупени ребра и проблем с белия дроб. Той изрази своето разочарование от ръководството на Левски, което не се е поинтересувало от състоянието му, от рефера Драгомир Драганов, който не спря мача, а освен това заяви, че е повече левскар от почти всички, които са в Левски.

Ето какво написа Хубчев:

„Първо искам да Благодаря на всички, които ми писаха и обадиха! Но не мога да не си изразя мнението вече в тази ситуация! Първо искам да кажа аз съм повече ЛЕВСКАР от почти всички които са в ЛЕВСКИ! Безпорно с най-добрата публика и колко да са ме псували днес или като играя срещу Левски, аз не го приемам лично, защото за тях Левски е най-важно. Обадиха ми се хора от най-различни отбори и футболисти, и треньори, и т.н, но явно за шефовете на Левски това да попиташ един бивш играч на отбора как си, е така от човещина, им е под нивото…. Явно им е по-важно да се оправдаят с нещо като време, терен или нещо др. Не разбирам, защо като Левски са по-добрия отбор, не се свири чист фал (все пак съм с 3 счупени ребра), Драганов заповядай да ти дадем скенера ….и най-срамното – аз съм израстнал на Герена и помня, че са ни учили на спортменство! Това да продължиш да играеш докато лежи играч на др отбор, видимо с проблем не един път в мача, защото ние не сме П..ки в нашия малък отбор … Срам ме е от тези уж Левскари, които гледат само себе си и съм сигурен ,че не им пука за Левски!

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P