Херо: Случиха се много съмнителни мачове! Не очаквам да има феърплей

Стефан Ралчев
Не виждам полза да коментирам съдиите, добави треньорът

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо говори пред медиите преди двубоя на соколите срещу ЦСКА.

Четете в БР нашите професионални футболни прогнози

„Ние сме притиснати до стената, търсим максимума от всеки мач. Да, ЦСКА са фаворити и лидери, но смятам, че нашият отбор има своите шансове. В никакъв случай не излизаме като обречени“, започна Херо.

„Досега не съм коментирал съдиите, надявам се всичко да бъде нормално и точно, защото тук се решава съдбата на определени отбори и футболисти. Надявам се всичко да бъде коректно. Не виждам полза да ги коментирам, толкова наказания съм получавал, а не съм виждал никаква полза от цялата история“, каза още Димитров.

На въпрос, дали очаква до края на сезона да има феърплей, Димитров отговори: „Направо ще ви кажа. Не, не очаквам, защото се случиха много съмнителни мачове, но не искам да ги коментирам, защото няма как да ги докажа. Знам много неща, но не искам да коментирам. Но не очаквам и няма да има феърплей – това го гарантирам на 100%“.

„Най-големите притеснения, които имам – реализирането на гола, ахилесовата пета на нашия отбор. Играем добре, но не можем да реализираме усилията на футболистите. Кадрово няма как да го променим. С тези футболисти, които са тук, с тях трябва да излезем от тази ситуация. Според мен техните проблеми са по-скоро психологически, като наблюдавам дори техните реакции на тренировките като изпуснат някое положение.“

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P