до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Херо съжалява: При нас все малко не ни достига…

Стефан Ралчев
Мачът отиваше към равенство, ако не беше този уникален гол на Шоу

Старши треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров сподели мнението си след загубата с 1:2 от Лудогорец за в турнира за Купата на България. „Соколите“ допуснаха пълен обрат и приключиха участието си в надпреварата на четвъртфинална фаза.

Всеки ден може да четете нашите прогнози за футбол

„При нас така се получава, че все малко не ни достига. Като игра и конструктивен футбол, съм по-доволен от първото полувреме. Имахме ситуации, които дори не успяхме да доизградим. През втората част стояхме по-сигурно в защита. Мачът отиваше към равенство, ако не беше този уникален гол на Шоу, който вкара. Заслужен успех на Лудогорец.

Играхме близо до максималните си възможности. Имахме доста проблеми. Надявам се за мача срещу Берое всички да са готови, защото трябва да го вземем на 100%. Смених формацията в процеса на мача, защото се получаваха празни пространства. След това стояхме много по-сигурно, но стана уникален гол и загубихме.

Няма алтернатива, трябва да търсим победата срещу Берое на всяка цена. Доста изоставаме, така че трябва да търсим максимум във всяка една среща“, заяви Херо.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P