Херо отказал на Хебър, бил обещал на Спартак Варна

Стефан Ралчев
В Пазарджик търсят силен човек за спортната власт в клуба

След решението на кмета на (Пазарджик) да изчисти италианците от управлението на Хебър, от клуба вече са се заели с търсенето на солидна фигура, която да поеме цялата спортна власт. Председателят на УС Елизар Спасов потвърди това, а първият потърсен е бил Димитър Димитров – Херо, разкри „Мач Телераф“.

Четете професионални футболни прогнози в Букмейкър Рейтинги

Херо обаче за момента е отклонил предложението и е признал, че вече е поел ангажимент към Спартак Варна. Един от най-добрите български треньори действа при „соколите“ по схемата, която навремето искаше да приложи и в Левски. През 2014-та той се бе договорил с Георги Иванов да застане начело на „сините“ от Нова Година и изпрати в щаба на Гонзо като помощник Петър Колев. Впоследствие обаче Димитър Димитров се отказа.

Сега във Варна пък отиде друг близък до бургазлията специалист Тодор Киселичков. Идеята е, ако ръководството на Спартак спази обещанията за подсилване на състава и подобряване на организацията, Херо официално да стане част от проекта. При положение, че обещаното по-добро финансиране не се случи, няма да е изненада, ако Димитров приеме и друга оферта.

Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари
Следвай експерт
Последвай автор

Успешно последвахте автора. Ще получавате известия за неговите прогнози на регистрирания ви e-mail.

Успешно последвахте този експерт. Ще получавате известия за неговите прогнози на електронната поща, с която сте се регистрирали в "БР".

Последвай автор
Следвай експерт

Това значи, че повече няма да получавате известия за публикации от този автор по e-mail

Няма да получавате известия за нови прогнози от този експерт.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация